Aquest any, KREAS participa en el Mercat de Ram de Vic realitzant quatre “Tallers Experimentals”. Els tallers, dedicats al Camp, al Molí, al Pinso i al Porc, es realitzaran al recinte firal del Sucre els dies 19 i 20 de març, els matins d’11 a 14 hores i a la tarda de 5 a 8. Els tallers estan oberts a tothom i en el dedicat al Blat es podrà participar en l’elaboració de galetes guiats per dos alumnes del CFGS de Processos i qualitat en la Indústria alimentària que KREAS imparteix a Olot.
Tothom hi és convidat, veniu a visitar-nos!!!
El dissabte dia 19, KREAS serà present també en la Jornada de Portes Obertes de la UVic. En la planta pilot d’Indústries de la carn de la UVic, situada al Campus de La Torre dels Frares, es realitzarà un taller d’envasat i s’atendrà i s’explicarà a totes les persones interessades el funcionament, el contingut i les sortides laborals del CFGS de Processos i qualitat en la indústria alimentària, fent especial atenció al sistema dual i la inserció laboral.
Podeu trobar tota la informació de la Jornada de Portes Obertes en el següent enllaç