KREAS ha aconseguit convocar amb èxit les empreses més importants del sector alimentari per debatre sobre el present i futur de la formació professional dual.
Fins al moment, KREAS ha impartit més de 11.600 hores de formació a un total de 553 alumnes gràcies al suport de grans empreses dins del sector alimentari com Bon Àrea Guissona, Noel Alimentària, Casa Tarradellas, Grup Argal, Liquats Vegetals (Yosoy), Escorxador d’Avinyó, Espuña i Embutidos Monter (Grup Cañigueral), entre d’altres.
De la mà de totes les empreses que col·laboren amb el model educatiu KREAS, s’aconsegueix una formació 100% dual que obté conseqüentment professionals formats amb experiència laboral dins el sector alimentari.
Un cop acabat el curs acadèmic, les empreses i l’equip tècnic del centre s’han reunit per valorar, millorar i planificar aspectes que els ajudin a oferir una formació orientada a l’excel·lència, i que cobreixi tant les necessitats de les empreses del sector com la satisfacció dels alumnes.
Mònica Furtet, directora de KREAS, ha destacat la importància del model dual que permet a l’alumne combinar la formació a l’aula amb l’aprenentatge a l’empresa i, igualment, representants de les diverses empreses han destacat el benefici d’acollir la figura “d’aprenent”, ja que l’alumne acaba sent un professional i un treballador amb una visió 360 de l’empresa.