Professionals de l’alimentació: una feina llaminera
Kreas organitza una segona edició de la Jornada “Professionals de l’alimentació: una feina llaminera” que tindrà lloc el proper dijous 16 de Juliol a la Universitat de Vic-UCC (Campus Torre dels Frares, Aula per confirmar).
Programa:
10:00-11:00h
Què és la Fundació Kreas?
Aprenent la professió, Què cal saber sobre els aliments?
- Com s’elabora
- Com es conserva
- Què necessito
- Quin equipament
- Com ho faig
- Com innovar
- Estan vius els aliments
- Què cal controlar
- Quina vida tindrà
El Tècnic Superior de Processos i Qualitat en la Indústria Alimentària, professió de futur.
11:00 – 11:30 h – Visita Campus Torre dels Frares (Biblioteca, laboratoris, plantes pilot)
11:30 – 13:00 h – Taller pràctic: Elaborem dolços? (Durant l’activitat es portarà a terme l’atenció personalitzada als assistents, entrevistes per a la Formació Dual, informació general …)
13:00 h – Cloenda de l’acte i tast del producte elaborat
Jornada dirigida a:
- Estudiants i interessats a formar-se en aquest àmbit,
- Interessats a conèixer el sector agroalimentari,
- Familiars, amics i coneguts,
- Curiosos i tastaolletes,
- I a tot aquell que ens hi vulgui acompanyar.
Preguem confirmeu l’assistència a info@kreas.cat