Aquest mes de setembre hem iniciat el curs 2015/2016 amb una nova promoció d’alumnes que cursaran en dualitat el Cicle Formatiu de Grau Superior de processos i qualitat en la indústria alimentària.
En el marc de l’educació superior, els Cicles Formatius de Grau Superior (CFGS) tenen com a objectiu qualificar les diverses professions i aconseguir la formació necessària per adquirir la competència professional i el coneixement propi del sector. Els futurs professionals exerciran la seva carrera com a tècnics superiors.
El CFGS de Processos i qualitat en la industria alimentària concretament, prepara l’estudiant per desenvolupar tasques de gestió, organització i control de la producció en les àrees funcionals de logística, recerca i desenvolupament, així com en les de qualitat, seguretat alimentària o prevenció de riscos laborals i ambientals.
Els estudis integren també coneixements d’emprenedoria, orientació laboral, gestió de l’empresa i coneixement del sector. Sempre des d’una visió internacional i amb incorporació progressiva de la llengua anglesa.
Les sortides professionals d’aquests estudis són diverses. Alguns exemples són: Cap de línia, planta, secció, magatzem o torn; Supervisor d’equips, processos i productes; Inspector i/o auditor de qualitat; Encarregat de producció, d’elaboració de nous productes; Tècnic d’anàlisi d’aliments, anàlisi sensorial, laboratori i de control de qualitat; Tècnic comercials, etc.
Un dels principals avantatges de cursar aquest cicle formatiu a KREAS és que es fa en modalitat dual al llarg dels dos anys de durada. Això vol dir que l’alumne treballa i es forma quatre hores de matins a l’empresa i dedica quatre hores més de formació a l’aula per la tarda.
Per més informació sobre el cicle podeu posar-vos en contacte amb el centre trucant al 972260714, per e-mail a info@kreas.cat o seguir-nos a través de les xarxes socials (facebook, twitter i linkedin)