Els dia 15 de març tindrà lloc la Jornada Garrotxa Pro on s’hi podran trobar tots els estudis professionals que es fan a la comarca de la Garrotxa. KREAS hi serà per presentar el CFGS de processos i qualitat en la indústria alimentària i el model de formació dual total en què s’imparteix. Aquest model permet als alumnes aconseguir una formació superior especialitzada en el sector alimentari al mateix temps que s’aconsegueix un contracte laboral. D’aquesta manera els alumnes s’insereixen laboralment en un dels sectors amb més oportunitats professionals de la comarca i es formen en una especialitat altament demandada per les empreses. La Jornada es desenvoluparà a la Sala Torín d’Olot. Al matí es desenvoluparà l’activitat anomenada “Tastet d’empreses”, en que empreses garrotxines explicaran les caracter´ñistiques dela seva empresa i del seu sector, i les possibilitats laborals que ofereixen. Les empreses participants les trobareu en la següent imatge.
El mateix dia 15 de març a les 7 de la tarda tindrà lloc una taula rodona que porta per títol “Sigues PRO! Troba el teu camí a la formació professionalitzadora” amb representants de diferents empreses de la Garrotxa. Pot assistir a la jornada online en aquest enllaç.