Jornada Informativa Kreas
L’acte, celebrat a les instal·lacions de la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya, va comptar amb més d’una trentena d’assistents que van poder conèixer de primera mà els aspectes i sortides laborals més rellevants dels professionals de l’alimentació. Més enllà de la pròpia presentació del cicle i d’una visita guiada en els diferents serveis i laboratoris a disposició dels alumnes de Campus Professional UVic, es va oferir també als assistents la possibilitat de participar en un taller pràctic sobre l’esferificació i elaboració de dolços. Durant el taller els alumnes van poder conèixer diferents additius utilitzats en la cuina molecular, així com poder-ne practicar els seus usos elaborant diferents dolços i productes esferificats jugant amb textures i gustos igual com es porta a terme en la indústria alimentària. En el transcurs del taller, es van dur a terme entrevistes personalitzades amb tots els candidats a cursar el cicle.
Actualment els alumnes Kreas estan essent assignats en les diferents empreses col·laboradores. Si estàs interessat en conèixer si queden places lliures fes-nos ho saber a info@kreas.cat o al 972 26 07 14 / 93 881 55 31