Comença una nova etapa per la formació dual en el sector carni al Bages de la mà de l’Escorxador Frigorífic d’Avinyó (Grup Roma) i la Fundació KREAS.
Aquesta setmana s’han inaugurat a Avinyó, de la mà de l’Escorxador Frigorífic d’Avinyó, uns nous espais formatius per acollir la primera promoció d’alumnes del Bages que seguiran en format dual una formació específica en indústries alimentàries. Els 15 alumnes escollits han superat un procés de selecció que els permetrà , contractats per l’empresa, obtenir un certificat de professionalitat en Operacions auxiliars en la indústria alimentària i formació específica de desfet i feinejat.
El cap de producció i RRHH de l’empresa, Genís Borralleras, ha manifestat la clara aposta que vol fer l’empresa per formar els joves d’avui que seran el futur del demà. Mònica Furtet, directora de KREAS, ha destacat la importància del model dual que permet a l’alumne combinar la formació a l’aula amb l’aprenentatge a l’empresa.