Integrated training and work centre
Creation and development of talent in the food industry
The food branch is more than an educational choice: it is a safe investment in your future.
Do you want to study at KREAS? Do you need us to guide you? Call us!
+34 972 26 07 14
Talent a la indústria alimentària
La branca alimentària és més que una elecció educativa: és una inversió segura en el teu futur.
Your best ally to train and work in the food sector
Why study at KREAS?
We offer training in K-100% dual format that will allow you to train both academically and professionally, and has the commitment of the business fabric.
Training in person and online to adapt to your needs
Training offer

Undergraduate Training Cycles

Professional certificates

Continuous training for companies

A sector with high employability
The food sector
The food and beverage industry is the first industrial branch of the State, a strategic sector with a high labour demand that requires qualified professionals with work experience.
Food technology, meat industries, milk and derivatives, cereals, fruits and vegetables, food preparation and conservation treatments.
Food and beverage analysis, laboratory organization, physical and physicochemical assays and microbiological and sensory control.
Nutrition, food safety, quality management, environmental protection, PRL and sustainability.
Organization of production, electromechanical maintenance, control and conduction of processes and digitization.
Food innovation, sensory analysis, business and entrepreneurial initiative, communication, marketing and logistics.
Un sector amb una alta ocupabilitat
El sector alimentari
La indústria de l’alimentació i de les begudes és la primera branca industrial de l’Estat, un sector estratègic i amb una elevada demanda laboral que requereix professionals qualificats i amb experiència laboral.
Tecnologia alimentària, indústries càrnies, llet i derivats, cereals, fruites i hortalisses, tractaments de preparació i conservació dels aliments.
Anàlisi d’aliments i begudes, organització del laboratori, assajos físics i fisicoquímics i control microbiològic i sensorial.
Nutrició, seguretat alimentària, gestió de la qualitat, protecció medioambiental, PRL i sostenibilitat.
Organització de la producció, manteniment electromecànic, control i conducció de processos i digitalització.
Innovació alimentària, anàlisis sensorial, empresa i iniciativa emprenedora, comunicació, comercialització i logística.
Collaborating companies
Creation and development of talent in the food industry