Carnisseria i elaboració de productes carnis
Domina la valoració, elaboració i venda de productes carnis amb experts en la indústria!
Experiència laboralGratuïtat dels estudisRetribució mensual
Carnisseria i elaboració de productes carnis
Domina la valoració, elaboració i venda de productes carnis amb experts en la indústria!
Experiència laboralGratuïtat dels estudisRetribució mensual
Elabora i comercialitza productes carnis complint la normativa vigent
Aquest certificat de nivell 2 acredita la capacitat de realitzar les operacions de valoració de la carn, de desfet, i de preparació i elaboració de productes i preparats carnis, complint amb la normativa tecnicosanitària vigent, i la capacitat de comercialitzar productes carnis en una petita empresa.
Perspectives laborals i sortides professionals
Aquest certificat et prepara per actuar de forma competent com a carnisser/a, cansalader/a, elaborador/a de productes carnis, i per participar activament en les tasques associades a la preparació i elaboració de productes carnis i de productes precuinats i cuinats.
Pla d’estudis
El programa té una durada de 510 hores lectives repartides en els següents mòduls formatius:
- Emmagatzematge i expedició de carn i productes carnis.
- Condicionament i tecnologia de la carn.
- Elaboració de preparats carnis frescos.
- Elaboració i traçabilitat de productes carnis industrials.
- Pràctiques professionals no laborals (exempt en la formació dual).
Formació prèvia i procés de selecció personalitzat
Els alumnes hauran de complir algun dels següents requisits:
- Estar en possessió del títol d’ESO.
- Estar en possessió d’un certificat de professionalitat del mateix nivell.
- Estar en possessió d’un certificat de professionalitat de nivell 1 de la mateixa família i àrea professional.
- Complir el requisit acadèmic d’accés als cicles formatius de grau mitjà, o bé haver superat les corresponents proves d’accés regulades per les administracions educatives.
- Tenir superada la prova d’accés a la universitat per a majors de 25 o de 45 anys.
- Tenir els coneixements formatius o professionals suficients que permetin cursar amb aprofitament la formació (proves d’accés al nivell 2 de certificats de professionalitat).
Abans d’incorporar-se al CP, l’alumne haurà de superar el procés de selecció KREAS, que consta d’una entrevista personal i una valoració del currículum.