Carnisseria i elaboració de productes carnis

Domina la valoració, elaboració i venda de productes carnis amb experts en la indústria!

Experiència laboralGratuïtat dels estudisRetribució mensual

Carnisseria i elaboració de productes carnis

Domina la valoració, elaboració i venda de productes carnis amb experts en la indústria!

Experiència laboralGratuïtat dels estudisRetribució mensual

Elabora i comercialitza productes carnis complint la normativa vigent

Aquest certificat de nivell 2 acredita la capacitat de realitzar les operacions de valoració de la carn, de desfet, i de preparació i elaboració de productes i preparats carnis, complint amb la normativa tecnicosanitària vigent, i la capacitat de comercialitzar productes carnis en una petita empresa.

Perspectives laborals i sortides professionals

Aquest certificat et prepara per actuar de forma competent com a carnisser/a, cansalader/a, elaborador/a de productes carnis, i per participar activament en les tasques associades a la preparació i elaboració de productes carnis i de productes precuinats i cuinats.

Pla d’estudis

El programa té una durada de 510 hores lectives repartides en els següents mòduls formatius:

  • Emmagatzematge i expedició de carn i productes carnis.
  • Condicionament i tecnologia de la carn.
  • Elaboració de preparats carnis frescos.
  • Elaboració i traçabilitat de productes carnis industrials.
  • Pràctiques professionals no laborals (exempt en la formació dual).

Formació prèvia i procés de selecció personalitzat

Els alumnes hauran de complir algun dels següents requisits:

  • Estar en possessió del títol d’ESO.
  • Estar en possessió d’un certificat de professionalitat del mateix nivell.
  • Estar en possessió d’un certificat de professionalitat de nivell 1 de la mateixa família i àrea professional.
  • Complir el requisit acadèmic d’accés als cicles formatius de grau mitjà, o bé haver superat les corresponents proves d’accés regulades per les administracions educatives.
  • Tenir superada la prova d’accés a la universitat per a majors de 25 o de 45 anys.
  • Tenir els coneixements formatius o professionals suficients que permetin cursar amb aprofitament la formació (proves d’accés al nivell 2 de certificats de professionalitat).

Abans d’incorporar-se al CP, l’alumne haurà de superar el procés de selecció KREAS, que consta d’una entrevista personal i una valoració del currículum.

 

Demostra allò que saps fer i aconsegueix una acreditació oficial a partir de la teva experiència laboral, de serveis prestats, mitjançant una beca o voluntariat, o la teva formació no oficial.