Centre integrat de formació i treball
La formació contínua de Kreas és l’eina que proporciona als treballadors l’adaptació i la millora de les seves competències per mantenir la competitivitat de les empreses.
Ens trobem davant d’un entorn empresarial molt competitiu i canviant que provoca que les empreses s’hagin d’adaptar contínuament a canvis tecnològics, organitzatius, globalització dels mercats i evolució dels productes que generen la necessitat de formació permanent del personal de les empreses.
Kreas disposa d’una oferta de formació fixa, però també ofereix formació a mida per a les empreses segons les seves necessitats.
La formació contínua Kreas es caracteritza per:
- La seva gran flexibilitat.
- No estar subjecta a cap regulació administrativa.
- Ajustar-se a les necessitats de l’empresa.
- L’aval d’un centre de formació de qualitat amb àmplia expertesa en l’àmbit.
Ens trobem davant d’un entorn empresarial molt competitiu i canviant que provoca que les empreses s’hagin d’adaptar contínuament a canvis tecnològics, organitzatius, globalització dels mercats i evolució dels productes que generen la necessitat de formació permanent del personal de les empreses.
Kreas disposa d’una oferta de formació fixa, però també ofereix formació a mida per a les empreses segons les seves necessitats.
La formació contínua Kreas es caracteritza per:
- La seva gran flexibilitat.
- No estar subjecta a cap regulació administrativa.
- Ajustar-se a les necessitats de l’empresa.
- L’aval d’un centre de formació de qualitat amb àmplia expertesa en l’àmbit.
Llistat de cursos oberts

Anglès professional
Desenvolupar habilitats comunicatives orals i escrites en llengua estàndard, comprenent i interpretant informació professional, acadèmica i quotidiana, i emetent missatges adequats al context i al registre lingüístic. Redactar documents efectius i aplicar actituds professionals adaptades a les relacions culturals del país de la llengua estrangera.
–100% bonificable

Tecnologia alimentària. Altres productes alimentosos
Reconeix els processos d’elaboració d’altres productes alimentaris descrivint els seus fonaments tecnològics.
–100% bonificable

Composició centesimal
Determinar la composició centesimal dels aliments aplicant tècniques d’anàlisi química i elaborant informes tècnics que relacionin els resultats amb el control del producte i del procés productiu.
–100% bonificable

Tecnologia alimentària. Indústria de la llet i productes làctics
Desenvolupa els processos d’elaboració de llets de consum i de productes lactis caracteritzant els seus fonaments tecnològics.
–100% bonificable

Tecnologia alimentària. Indústria derivada de fruites i hortalisses
Reconèixer els processos d’elaboració de conserves i/o sucs vegetals descrivint els procediments i tècniques associades.
–100% bonificable

Presa de mostres, digestió i detecció de Triquina en carn de porc
Complir amb els requisits exigits en quan a formació del personal que participi en l’anàlisi de mostres per a la detecció de triquines segons el Reglament d’Execució (UE) 2015/1375 i les seves modificacions.
–Bonificable

Benestar animal durant el sacrifici
en escorxadors de porcí, de boví i equí, d’oví i cabrum, d’aus i de conills
Formació específica i homologada per a personal d’escorxadors sobre el benestar animal durant el procés de sacrifici de les diferents espècies.
–Bonificable

Benestar animal durant el sacrifici
per a personal encarregat d’escorxador
Formació general i específica sobre benestar animal a l’escorxador, que permet, alhora, obtenir l’acreditació que exigeix la normativa vigent per a personal encarregat d’escorxadors.
–Bonificable

Formació d’acollida
Qualsevol treballador que s’incorpori a l’empresa necessita una benvinguda inicial que el guiarà en la seva incorporació, l’integrarà en la cultura de l’empresa i el formarà en aquells aspectes clau de la indústria alimentària.
–100% Bonificable

Formació anual
Actualitzar i millorar les habilitats i coneixements dels treballador/a. Aquesta formació es planteja no només com a requeriment per a superar les diferents auditories sinó com a una eina real de què disposa l’empresa per a traslladar informació destacada (novetats, disconformitats, dades de sinistralitat) i millora contínua.
–100% bonificable

Idiomes per a persones nouvingudes
Dirigit a treballadors/es de l’empresa o noves incorporacions que no tenen o tenen poc coneixement de la llengua catalana o castellana (alfabetitzats en llengua romànica) i amb baix coneixement en àmbits funcionals relatius a la indústria alimentària.
–100% Bonificable
Cursos tancats fins a pròxima convocatòria

Conducció i control d’un procés d’elaboració
Conduir l’elaboració d’un producte alimentari de la indústria alimentària, descrivint les activitats de producció, els materials i les necessitats dels equips i dels sistemes automàtics de procés.
–100% bonificable

Innovació alimentària
Analitzar i aplicar metodologies innovadores en l’elaboració d’aliments, caracteritzant processos tecnològics específics per augmentar la vida útil, adaptar els productes a nous segments de mercat i desenvolupar aliments funcionals amb beneficis per a la salut.
–100% bonificable

Tecnologia alimentària. Indústria dels derivats de la pesca i de l’aqüicultura
Caracteritzar els processos d’elaboració de productes derivats de la pesca i aqüicultura descrivint els seus fonaments.
–100% bonificable

Comercialització i promoció de productes alimentaris
Gestionar i comercialitzar productes i matèries primeres en l’àmbit alimentari, aplicant tècniques de negociació, promoció i publicitat, i utilitzant eficientment les tecnologies de la informació i comunicació.
–100% bonificable

Anàlisi d’aliments. Assajos físics i fisicoquímics
Realitzar el mostreig i la preparació de la mostra relacionant-los amb les determinacions analítiques que es realitzaran.
–100% bonificable

Tecnologia alimentària. Indústria càrnia
Reconèixer els processos d’elaboració de la indústria càrnia descrivint els procediments i les tècniques associades.
–100% bonificable

Anàlisis instrumental de aliments
Realitzar anàlisis instrumentals en productes alimentaris justificant la tècnica seleccionada.
–100% bonificable

Tècniques d’anàlisis físics i químics en aliments
Aplicar tècniques d’anàlisis físiques i químics en aliments, descrivint els seus fonaments.