Operacions auxiliars d’elaboració a la indústria alimentària

Converteix-te en expert en processos alimentaris i maneig de carretons elevadors!

Experiència laboralGratuïtat dels estudisRetribució mensual

Operacions auxiliars d’elaboració a la indústria alimentària

Converteix-te en expert en processos alimentaris i maneig de carretons elevadors!

Experiència laboralGratuïtat dels estudisRetribució mensual

Recepciona, prepara i elabora productes alimentaris

Aquest certificat de nivell 1 acredita a qui el tingui la capacitat de realitzar operacions de suport a la recepció i preparació de les matèries primeres i auxiliars que intervenen en els processos productius. També és capaç de col·laborar en aquests processos, ajudant en les operacions rutinàries i senzilles d’elaboració i envasat de productes alimentaris, d’acord a les instruccions de treball i a les normes d’higiene i seguretat específiques. I, finalment, per al maneig de carretons elevadors, per a la càrrega i descàrrega de mercaderies, amb les precaucions degudes.

Perspectives laborals i sortides professionals

Aquest certificat et prepara per actuar de forma competent com a mosso de magatzem, torero/a, peó de la indústria d’alimentació i begudes, operador de maquinària per elaborar i envasar producte alimentari i activitat relacionada amb la recepció i preparació de matèries primeres.

Pla d’estudis

El programa té una durada de 300 hores lectives repartides amb els següents mòduls formatius:

  • Preparació de matèries primeres.
  • Operacions bàsiques de processos de productes alimentaris.
  • Envasat i empaquetat de productes alimentaris.
  • Manipulació de càrregues amb carretons elevadors.
  • Pràctiques professionals no laborals (exempt en la formació dual).

Formació prèvia i procés de selecció personalitzat

No existeix cap requisit de formació específic per accedir-hi. Però, abans d’incorporar-se al CP, l’alumne haurà de superar el procés de selecció KREAS, que consta d’una entrevista personal i una valoració del currículum.

 

Demostra allò que saps fer i aconsegueix una acreditació oficial a partir de la teva experiència laboral, de serveis prestats, mitjançant una beca o voluntariat, o la teva formació no oficial.