Professor/a en l’àmbit de la indústria alimentària
Professor/a per al Cicle Formatiu de Grau Superior i per a Certificats Professionals en l’àmbit de la Indústria Alimentària.
Tasques a desenvolupar
- Tutorització i impartició de classes.
Estudis, experiència requerida
- Llicenciats/des, Enginyers/es, o Graduats/des universitaris en ciències, principalment: Enginyeria Agrònoma, Ciència i Tecnologia dels aliments, enginyeria Tècnica Agrícola, esp. indústries alimentàries, veterinària, també biologia, farmàcia, químic, ciències ambientals, Nutrició Humana i Dietètica, Organització industrial.
- Acreditació del nivell de suficiència en llengua catalana (Nivell C).
- Experiència Docent (>1000h) o Certificat d’Aptitud Pedagògica o Màster en Formació de Professorat.
Altres requisits
- Coneixements d’anglès acreditats.
- Experiència laboral en el sector.
- Professionals en actiu.
- Experiència professional en indústria alimentària en tasques relacionades amb: la producció i tecnologia alimentària, laboratori d’anàlisi d’aliments i aigües, anàlisi sensorial, tècniques d’envasat, implantacions de sistemes de gestió de la qualitat, relacionada amb biotecnologia alimentària, i entorns de I+D. Es valorarà coneixements sobre noves tecnologies alimentàries.
- Carnet B1 i vehicle propi.
Aspectes de la contractació
Consultar.
Documentació a presentar
- Currículum vitae complet.
- Carta de motivació per presentar la candidatura.