Viure a Olot ?

Si et trasllades a Olot per estudiar a KREAS i estàs buscant allotjament, t’interessarà saber de quines opcions disposes. Des de fa poc, l’Ajuntament d’Olot promou el lloguer d’habitatges a estudiants donant subvencions als propietaris de pisos en el barri antic d’Olot.
Si ets estudiant i busques pis i trobes un habitatge per llogar, pots demanar al propietari que s’aculli a les subvencions per tal que cobri el lloguer subvencionat. Si no trobes cap habitatge, pots posar-te en contacte amb l’Oficina Local d’Habitatge d’Olot perquè t’orienti en la recerca d’habitatge per estudiants.

També, tots els joves d’entre 18 i 35 anys, que busquen pis de lloguer i tenen uns ingressos mínims disposen de la Borsa Jove d’Habitatge. El seu objectiu és facilitar el contacte entre propietaris i futurs llogaters. De manera totalment gratuïta, ofereixen preus avantatjosos, assessorament jurídic i orientació i donen un cop de mà en preparar i signar el contracte d’arrendament.

Per altre part, l’Hotel La Perla d’Olot ofereix preus especials per allotjar-se als seus apartaments als estudiants de KREAS. Podeu trobar més informació en el següent  enllaç: La Perla