Organització de la producció
Activitats auxiliars de magatzem
Forma’t en recepció, preparació i expedició de comandes amb especialització en carretons elevadors!
Experiència laboralGratuïtat dels estudisRetribució mensual
L’objectiu general de la formació és coordinar grups de treball en unitats de producció, reconeixent els sistemes d’assignació de tasques, els equips i les persones.
Els objectius didàctics són:
Enfocat principalment a persones treballadores d’empreses de la indústria alimentària.
El programa té una durada de 10 hores lectives amb els següents mòduls formatius:
- Organització de la producció: Lay-out i maquinaria.
- Models i eines de disseny i organització productiva.
- Tipologies i distribució en planta de línies i maquinaria.
- Coordinació de grups de treball en la indústria alimentària:
- Recursos humans. Classificació. Organització. Grups de treball. Àrees de treball.
- Càrregues de treball. Tècniques de càlcul.
- Selecció i assignació de tasques. Seqüenciació.
- Dinàmica de grups.
- Tècniques de comandament i motivació.
- Mètodes de comunicació i formació.
No existeix cap requisit de formació específic per accedir-hi.