Organització de la producció

Activitats auxiliars de magatzem

Forma’t en recepció, preparació i expedició de comandes amb especialització en carretons elevadors!

Experiència laboralGratuïtat dels estudisRetribució mensual

 

L’objectiu general de la formació és coordinar grups de treball en unitats de producció, reconeixent els sistemes d’assignació de tasques, els equips i les persones.

Els objectius didàctics són:

  • Analitzar l’organització dels recursos humans i els components dels grups de treball en la indústria alimentària, identificant rols i responsabilitats.
  • Calcular càrregues de treball i seqüència tasques per optimitzar l’eficiència d’equips i individus.
  • Promoure dinàmiques de grup i tècniques de diàleg per millorar les relacions interpersonals i resoldre conflictes, identificant actituds proactives i reactives.
  • Aplicar tècniques de supervisió per garantir el correcte desenvolupament de les tasques individuals i col·lectives.
  •  

 

Enfocat principalment a persones treballadores d’empreses de la indústria alimentària.

 

El programa té una durada de 10 hores lectives amb els següents mòduls formatius:

  • Organització de la producció: Lay-out i maquinaria.
    • Models i eines de disseny i organització productiva.
    • Tipologies i distribució en planta de línies i maquinaria.
  • Coordinació de grups de treball en la indústria alimentària:
    • Recursos humans. Classificació. Organització. Grups de treball. Àrees de treball.
    • Càrregues de treball. Tècniques de càlcul.
    • Selecció i assignació de tasques. Seqüenciació.
    • Dinàmica de grups.
    • Tècniques de comandament i motivació.
    • Mètodes de comunicació i formació.

 

No existeix cap requisit de formació específic per accedir-hi.

 

Demostra allò que saps fer i aconsegueix una acreditació oficial a partir de la teva experiència laboral, de serveis prestats, mitjançant una beca o voluntariat, o la teva formació no oficial.

Altres formacions