Elaboració de derivats de cereals
Activitats auxiliars de magatzem
Forma’t en recepció, preparació i expedició de comandes amb especialització en carretons elevadors!
Experiència laboralGratuïtat dels estudisRetribució mensual
L’objectiu general de la formació és caracteritzar els processos d’elaboració de derivats de cereals i de dolços justificant les operacions de procés i la seva seqüenciació.
Els objectius didàctics són:
Enfocat principalment a persones treballadores d’empreses de la indústria alimentària.
El programa té una durada de 18 hores lectives amb els següents mòduls formatius:
- Normativa aplicable a derivats de cereals i dolços.
- Matèries primeres. Classificació.
- Farines i sèmoles com a matèria primera o producte acabat. Característiques.
- Additius i altres auxiliars. Classificació i identificació. Característiques.
- Tecnologia dels derivats de cereals i de dolços. Definició. Condicions d’emmagatzematge i conservació. Tractaments. Classificació.
- Tecnologia dels processos industrials. Fonaments i objectius. Processos de fabricació. Operacions i equips de procés. Condicions d’emmagatzematge i conservació. Control de qualitat.
- Denominacions d’origen, identificacions geogràfiques protegides i altres marques de qualitat dels productes de derivats de cereals i dolços.
- Alteracions i transformacions de derivats de cereals i dolços.
- Aprofitament dels subproductes del processament dels cereals.
No existeix cap requisit de formació específic per accedir-hi.