Tractaments assecats per a la preparació i conservació dels aliments

Activitats auxiliars de magatzem

Forma’t en recepció, preparació i expedició de comandes amb especialització en carretons elevadors!

Experiència laboralGratuïtat dels estudisRetribució mensual

 

L’objectiu general de la formació és supervisar els tractaments d’assecatge i de concentració dels productes alimentaris reconeixent-ne els mètodes i els paràmetres de control.

Els objectius didàctics són:

  • Analitzar els processos d’assecatge i concentració d’aliments, incloent-hi els tipus d’aigua, els equips i els seus funcionaments.
  • Supervisar i controlar les operacions d’assecatge i concentració, assegurant-se que es compleixen els paràmetres de qualitat i seguretat.
  • Identificar i descriure les alteracions que poden ocórrer durant aquests processos, així com els pretractaments necessaris.
  • Aplicar mesures d’higiene, seguretat alimentària, prevenció de riscos laborals i protecció ambiental en totes les etapes del procés.

 

Enfocat principalment a persones treballadores d’empreses de la indústria alimentària.

 

El programa té una durada de 30 hores lectives amb els següents mòduls formatius:

  • Vida útil dels aliments segons el seu contingut en aigua.
  • Contingut en aigua dels aliments. Humitat i activitat d’aigua.
  • Assecatge dels aliments. Característiques. Tipus. Equips de procés. Paràmetres de control. Conservació.
  • Concentració dels aliments. Objectius. Tipus. Equips de procés. Paràmetres de control. Conservació i vida útil dels productes.
  • Pretractaments dels productes que s’han d’assecar.
  • Alteracions dels productes deshidratats. Fonaments.

 

No existeix cap requisit de formació específic per accedir-hi.

 

Demostra allò que saps fer i aconsegueix una acreditació oficial a partir de la teva experiència laboral, de serveis prestats, mitjançant una beca o voluntariat, o la teva formació no oficial.

Altres formacions