Control de la producció i dels costos

Activitats auxiliars de magatzem

Forma’t en recepció, preparació i expedició de comandes amb especialització en carretons elevadors!

Experiència laboralGratuïtat dels estudisRetribució mensual

 

L’objectiu general de la formació és supervisar la producció d’una unitat productiva i calcula els costos associats, analitzant els mètodes de control del procés i aplicant la metodologia adequada per a la determinació de costos.

Els objectius didàctics són:

  • Identificar i analitzar les dades rellevants i els mètodes de mesura per a la capacitat dels processos productius, incloent mètodes directes i indirectes per a equips i persones.
  • Establir pautes de control de la producció, identificar punts clau, paràmetres, freqüència i responsables, i analitzar desviacions per detectar causes i repercussions.
  • Aplicar mesures correctores i elaborar informes per a la millora contínua del control del procés productiu.
  • Descriure i analitzar els components del cost final del producte, incloent costos directes, indirectes, fixos, variables i intangibles.
  • Calcular i comparar costos previstos i reals, identificar desviacions i les seves causes, i proposar accions correctores.
  • Generar i gestionar documentació relacionada amb costos i inventaris, seguir procediments de gestió de dades per a la presa de decisions.

 

Enfocat principalment a persones treballadores d’empreses de la indústria alimentària.

 

El programa té una durada de 10 hores lectives amb els següents mòduls formatius:

  • Supervisió de la producció d’una unitat productiva:
    • Objectius del control de la producció.
    • Capacitat dels processos productius.
    • Control de l’avenç del procés. Tipus. Eines gràfiques.
    • Pautes de control. Punts i paràmetres. Freqüència i responsable del control.
    • Desviacions del procés productiu. Detecció. Causes. Accions correctores.
  • Càlcul de costos:
    • Components del cost. Descripció. Tipus.
    • Mètodes de càlcul de cost.
    • Cost de mercaderies i equips. Càlcul.
    • Cost de la mà d’obra. Càlcul.
    • Cost del producte acabat. Càlcul.
    • Altres tipus de cost.
    • Control de costos. Anàlisi de les desviacions. Accions correctores.
    • Costos intangibles. Repercussions.

 

No existeix cap requisit de formació específic per accedir-hi.

 

Demostra allò que saps fer i aconsegueix una acreditació oficial a partir de la teva experiència laboral, de serveis prestats, mitjançant una beca o voluntariat, o la teva formació no oficial.

Altres formacions