Control de la producció i dels costos
Activitats auxiliars de magatzem
Forma’t en recepció, preparació i expedició de comandes amb especialització en carretons elevadors!
Experiència laboralGratuïtat dels estudisRetribució mensual
L’objectiu general de la formació és supervisar la producció d’una unitat productiva i calcula els costos associats, analitzant els mètodes de control del procés i aplicant la metodologia adequada per a la determinació de costos.
Els objectius didàctics són:
Enfocat principalment a persones treballadores d’empreses de la indústria alimentària.
El programa té una durada de 10 hores lectives amb els següents mòduls formatius:
- Supervisió de la producció d’una unitat productiva:
- Objectius del control de la producció.
- Capacitat dels processos productius.
- Control de l’avenç del procés. Tipus. Eines gràfiques.
- Pautes de control. Punts i paràmetres. Freqüència i responsable del control.
- Desviacions del procés productiu. Detecció. Causes. Accions correctores.
- Càlcul de costos:
- Components del cost. Descripció. Tipus.
- Mètodes de càlcul de cost.
- Cost de mercaderies i equips. Càlcul.
- Cost de la mà d’obra. Càlcul.
- Cost del producte acabat. Càlcul.
- Altres tipus de cost.
- Control de costos. Anàlisi de les desviacions. Accions correctores.
- Costos intangibles. Repercussions.
No existeix cap requisit de formació específic per accedir-hi.