Formació d’acollida
Data d'inici
a convenir
Durada
2-3 hores
Format
online o presencial
Formació d’acollida
Data d'inici
a convenir
Durada
2-3 hores
Format
online o presencial

Qualsevol treballador que s’incorpori a l’empresa necessita una benvinguda inicial que el guiarà en la seva incorporació, l’integrarà en la cultura de l’empresa i el formarà en aquells aspectes clau de la indústria alimentària.
Un bon procés d’onboarding augmenta la taxa de retenció del talent i la seva productivitat.
Des de KREAS oferim formacions d’acollida amb continguts de seguretat alimentària, qualitat i PRL estandarditzades o creades a mida.
Enfocat principalment a persones treballadores d’empreses de la indústria alimentària.
A convenir d’acord amb les necessitats i requeriments de l’empresa.
No existeix cap requisit de formació específic per accedir-hi.
Qualsevol treballador que s’incorpori a l’empresa necessita una benvinguda inicial que el guiarà en la seva incorporació, l’integrarà en la cultura de l’empresa i el formarà en aquells aspectes clau de la indústria alimentària.
Un bon procés d’onboarding augmenta la taxa de retenció del talent i la seva productivitat.
Des de KREAS oferim formacions d’acollida amb continguts de seguretat alimentària, qualitat i PRL estandarditzades o creades a mida.
Enfocat principalment a persones treballadores d’empreses de la indústria alimentària.
A convenir d’acord amb les necessitats i requeriments de l’empresa.
No existeix cap requisit de formació específic per accedir-hi.
Demostra allò que saps fer i aconsegueix una acreditació oficial a partir de la teva experiència laboral, de serveis prestats, mitjançant una beca o voluntariat, o la teva formació no oficial.
Demostra allò que saps fer i aconsegueix una acreditació oficial a partir de la teva experiència laboral, de serveis prestats, mitjançant una beca o voluntariat, o la teva formació no oficial.
Altres formacions
Indústria de la llet i productes làctics
Tecnologia alimentària: Altres productes alimentosos
Indústria dels derivats de la pesca i de l’aqüicultura
Idiomes per a persones nouvingudes

Benestar animal durant el sacrifici per a personal encarregat d’escorxadors

Benestar animal durant el sacrifici en escorxadors de porcí, de boví i equí, d’oví i cabrum, d’aus i de conills
Aplicacions biotecnològiques en la indústria alimentària
Altres formacions

Desenvolupa els processos d'elaboració de llets de consum i de productes lactis caracteritzant els seus fonaments tecnològics.

Reconeix els processos d’elaboració d'altres productes alimentaris descrivint els seus fonaments tecnològics.

Caracteritzar els processos d’elaboració de productes derivats de la pesca i aqüicultura descrivint els seus fonaments.

Reconèixer els processos d’elaboració de la indústria càrnia descrivint els procediments i les tècniques associades.

Dirigit a treballadors/es de l’empresa o noves incorporacions que no tenen o tenen poc coneixement de la llengua catalana o castellana (alfabetitzats en llengua romànica) i amb baix coneixement en àmbits funcionals relatius a la indústria alimentària.

Actualitzar i millorar les habilitats i coneixements dels treballadors/es. Aquesta formació es planteja no només com a requeriment per a superar les diferents auditories sinó com a una eina real de què disposa l’empresa per a traslladar informació destacada (novetats, disconformitats, dades de sinistralitat) i millora contínua.

Qualsevol treballador que s’incorpori a l’empresa necessita una benvinguda inicial que el guiarà en la seva incorporació, l’integrarà en la cultura de l’empresa i el formarà en aquells aspectes clau de la indústria alimentària.

Formació general i específica sobre benestar animal a l’escorxador, que permet, alhora, obtenir l’acreditació que exigeix la normativa vigent per a personal encarregat d’escorxadors.

Formació específica i homologada per a personal d’escorxadors sobre el benestar animal durant el procés de sacrifici de les diferents espècies.

Descriure les aplicacions de la biotecnologia en la indústria alimentària identificant els microorganismes i els processos involucrats.