Tractaments assecats per a la preparació i conservació dels aliments
Activitats auxiliars de magatzem
Forma’t en recepció, preparació i expedició de comandes amb especialització en carretons elevadors!
Experiència laboralGratuïtat dels estudisRetribució mensual
L’objectiu general de la formació és supervisar els tractaments d’assecatge i de concentració dels productes alimentaris reconeixent-ne els mètodes i els paràmetres de control.
Els objectius didàctics són:
Enfocat principalment a persones treballadores d’empreses de la indústria alimentària.
El programa té una durada de 30 hores lectives amb els següents mòduls formatius:
- Vida útil dels aliments segons el seu contingut en aigua.
- Contingut en aigua dels aliments. Humitat i activitat d’aigua.
- Assecatge dels aliments. Característiques. Tipus. Equips de procés. Paràmetres de control. Conservació.
- Concentració dels aliments. Objectius. Tipus. Equips de procés. Paràmetres de control. Conservació i vida útil dels productes.
- Pretractaments dels productes que s’han d’assecar.
- Alteracions dels productes deshidratats. Fonaments.
No existeix cap requisit de formació específic per accedir-hi.