Presa de mostres, digestió i detecció de Triquina en carn de porc

Activitats auxiliars de magatzem

Forma’t en recepció, preparació i expedició de comandes amb especialització en carretons elevadors!

Experiència laboralGratuïtat dels estudisRetribució mensual

 

L’objectiu general de la formació és el de complir amb els requisits exigits en quan a formació del personal que participi en l’anàlisi de mostres per a la detecció de triquines segons el Reglament d’Execució (UE) 2015/1375 i les seves modificacions.

Els objectius didàctics són:

  • Conèixer la biologia i l’epidemiologia de Trichinella spp., i els casos associats a brots de transmissió alimentària a la UE.
  • Capacitar el personal per a la presa de mostres de canals de porcí i per a la detecció de triquina en carn segons el mètode de referència d’acord a la Norma ISO 18743:2016/A1 2024.

Treballadors de la indústria alimentària.

 

El programa té una durada de 4 hores lectives amb els següents mòduls formatius:

  • Triquina (Trichinella spp.) i triquinosi.
  • Marc normatiu i documents de referència.
  • Anàlisi per a la detecció de Trichinella spp.
  • Presa de mostres.
  • Mètode de detecció de referència.
  • Detecció de mostres positives.
  • Punts crítics a controlar.

 

No existeix cap requisit de formació específic per accedir-hi.

 

Demostra allò que saps fer i aconsegueix una acreditació oficial a partir de la teva experiència laboral, de serveis prestats, mitjançant una beca o voluntariat, o la teva formació no oficial.

Altres formacions