Presa de mostres, digestió i detecció de Triquina en carn de porc
Data d'inici
a convenir
Durada
4 hores
Format
presencial
Activitats auxiliars de magatzem
Forma’t en recepció, preparació i expedició de comandes amb especialització en carretons elevadors!
Experiència laboralGratuïtat dels estudisRetribució mensual
L’objectiu general de la formació és el de complir amb els requisits exigits en quan a formació del personal que participi en l’anàlisi de mostres per a la detecció de triquines segons el Reglament d’Execució (UE) 2015/1375 i les seves modificacions.
Els objectius didàctics són:
- Conèixer la biologia i l’epidemiologia de Trichinella spp., i els casos associats a brots de transmissió alimentària a la UE.
- Capacitar el personal per a la presa de mostres de canals de porcí i per a la detecció de triquina en carn segons el mètode de referència d’acord a la Norma ISO 18743:2016/A1 2024.
Treballadors de la indústria alimentària.
El programa té una durada de 4 hores lectives amb els següents mòduls formatius:
- Triquina (Trichinella spp.) i triquinosi.
- Marc normatiu i documents de referència.
- Anàlisi per a la detecció de Trichinella spp.
- Presa de mostres.
- Mètode de detecció de referència.
- Detecció de mostres positives.
- Punts crítics a controlar.
No existeix cap requisit de formació específic per accedir-hi.
Demostra allò que saps fer i aconsegueix una acreditació oficial a partir de la teva experiència laboral, de serveis prestats, mitjançant una beca o voluntariat, o la teva formació no oficial.
Altres formacions
Idiomes per a persones nouvingudeschema cano2025-03-14T19:07:29+02:00
Idiomes per a persones nouvingudes
Benestar animal durant el sacrifici per a personal encarregat d’escorxadorschema cano2025-03-14T19:06:59+02:00

Benestar animal durant el sacrifici per a personal encarregat d’escorxadors
Benestar animal durant el sacrifici en escorxadors de porcí, de boví i equí, d’oví i cabrum, d’aus i de conillschema cano2025-03-14T19:07:45+02:00

Benestar animal durant el sacrifici en escorxadors de porcí, de boví i equí, d’oví i cabrum, d’aus i de conills
Aplicacions biotecnològiques en la indústria alimentàriachema cano2025-03-14T19:07:58+02:00
Aplicacions biotecnològiques en la indústria alimentària
Bioreactors i biosensors en la biotecnologia alimentàriachema cano2025-03-14T19:08:08+02:00
Bioreactors i biosensors en la biotecnologia alimentària
Bioquímica i microbiologia en la biotecnologia alimentàriachema cano2025-03-14T19:08:48+02:00
Bioquímica i microbiologia en la biotecnologia alimentària
L’envasat per a la preparació i conservació dels alimentschema cano2025-03-14T19:08:58+02:00
L’envasat per a la preparació i conservació dels aliments
Tractaments assecats per a la preparació i conservació dels alimentschema cano2025-03-14T19:09:10+02:00
Tractaments assecats per a la preparació i conservació dels aliments
Operacions auxiliars d’elaboració a la indústria alimentàriachema cano2024-11-26T11:12:12+02:00
Operacions auxiliars d’elaboració a la indústria alimentària
Activitats auxiliars de magatzemchema cano2025-03-10T17:26:24+02:00
Activitats auxiliars de magatzem
CFGS Processos i qualitat en la indústria alimentàriachema cano2025-03-26T13:22:43+02:00
CFGS Processos i qualitat en la indústria alimentària
Sacrifici, preparació de la canal i especejament d’animalschema cano2024-11-26T11:16:37+02:00
Sacrifici, preparació de la canal i especejament d’animals
Operacions auxiliars de manteniment i transport intern en la indústria alimentàriachema cano2024-11-25T18:53:45+02:00

Operacions auxiliars de manteniment i transport intern en la indústria alimentària
Carnisseria i elaboració de productes carnischema cano2024-11-26T10:59:51+02:00