Conduir i aplicar tractaments de conservació per calor i baixes temperatures, descrivint-ne els fonaments, paràmetres de control, tècniques i equips de processament.
Organitzar i elaborar productes alimentaris, justificant les operacions i equips seleccionats per al condicionament, preparació, transformació i conservació de les matèries primeres.
Caracteritzar els processos d'elaboració de derivats de cereals i de dolços justificant les operacions de procés i la seva seqüenciació.
Supervisa la producció d’una unitat productiva i calcula els costos associats, analitzant els mètodes de control del procés i aplicant la metodologia adequada per a la determinació de costos.
Descobrir com liderar amb èxit equips de treball en unitats de producció, identificant els sistemes eficaços d'assignació de tasques, la formació d'equips i el potencial de cada persona. Aprofundir en les habilitats de coordinació per assegurar un rendiment òptim i un ambient de treball excepcional.
Desenvolupar i optimitzar els programes de producció per a una unitat productiva, analitzant detalladament la informació clau sobre el procés i el producte, per a garantir una producció eficient i de qualitat.
L'objectiu general de la formació és el de complir amb els requisits exigits en quan a formació del personal que participi en l’anàlisi de mostres per a la detecció de triquines segons el Reglament d’Execució (UE) 2015/1375 i les seves modificacions.