Skip to content
Avada Catering Services
  • Inici
  • KREAS
    Què és Kreas
    Blog de notícies
    • Què és KREAS
      Què és Kreas
      Blog de notícies
    • Històries de KREAS
  • Serveis
    A les persones
    A les empreses
    Als centres educatius
    • Serveis a les persones
    • Serveis a les empreses
    • Serveis als centres educatius
  • Formació
    Cicles Formatius de Grau
    Specialty Items Menu
    Consultar oferta
    Certificats professionals
    Classic Experience Menu
    Consultar oferta
    Formació contínua
    Royal Catering Menu
    Consultar oferta
    • Cicles Formatius de Grau
    • Certificats professionals
    • Formació contínua per a empreses
  • R+D+I
  • Altres
    Avís legal, protecció de dades i política de privacitat
    Com arribar a Olot
    Convivència al centre KREAS
    Mobilitat internacional
    Portal de Transparència
    Política de qualitat
    Treballa amb nosaltres
    Viure a Olot?
    • Avís legal, protecció de dades i política de privacitat
    • Com arribar a Olot
    • Convivència al centre KREAS
    • Mobilitat internacional
    • Portal de Transparència
    • Política de qualitat
    • Treballa amb nosaltres
    • Viure a Olot?
  • Contacte
  • Català
    • Español
    • English
Campus virtual

Formació contínua

  • Tractaments tèrmics per a la preparació i conservació dels aliments
    Gallery
    Tags: Tractaments aliments|

    Tractaments tèrmics per a la preparació i conservació dels aliments

    Conduir i aplicar tractaments de conservació per calor i baixes temperatures, descrivint-ne els fonaments, paràmetres de control, tècniques i equips de processament.

  • Condicionament i transformació de les matèries primeres
    Gallery
    Tags: Tractaments aliments|

    Condicionament i transformació de les matèries primeres

    Organitzar i elaborar productes alimentaris, justificant les operacions i equips seleccionats per al condicionament, preparació, transformació i conservació de les matèries primeres.

  • Elaboració de derivats de cereals
    Gallery
    Tags: Tecnologia alimentària|

    Elaboració de derivats de cereals

    Caracteritzar els processos d'elaboració de derivats de cereals i de dolços justificant les operacions de procés i la seva seqüenciació.

  • Control de la producció i dels costos
    Gallery
    Tags: Planificació|

    Control de la producció i dels costos

    Supervisa la producció d’una unitat productiva i calcula els costos associats, analitzant els mètodes de control del procés i aplicant la metodologia adequada per a la determinació de costos.

  • Organització de la producció
    Gallery
    Tags: Planificació|

    Organització de la producció

    Descobrir com liderar amb èxit equips de treball en unitats de producció, identificant els sistemes eficaços d'assignació de tasques, la formació d'equips i el potencial de cada persona. Aprofundir en les habilitats de coordinació per assegurar un rendiment òptim i un ambient de treball excepcional.

  • Planificació i programació de la producció
    Gallery
    Tags: Planificació|

    Planificació i programació de la producció

    Desenvolupar i optimitzar els programes de producció per a una unitat productiva, analitzant detalladament la informació clau sobre el procés i el producte, per a garantir una producció eficient i de qualitat.

  • Presa de mostres, digestió i detecció de Triquina en carn de porc
    Gallery
    Tags: Seguretat alimentària|

    Presa de mostres, digestió i detecció de Triquina en carn de porc

    L'objectiu general de la formació és el de complir amb els requisits exigits en quan a formació del personal que participi en l’anàlisi de mostres per a la detecció de triquines segons el Reglament d’Execució (UE) 2015/1375 i les seves modificacions.

Anterior12
Avada Caterer Logo

Les nostres xarxes socials

Contacta’ns

Carrer Joan Pere Fontanella, 3. 17800, Olot

Et podem ajudar? Truca’ns!

972 26 07 14

O envia’ns un correu electrònic.

info@kreas.cat

© Kreas 2018 - 2025 | Tots els drets reservats

Page load link
Go to Top