L’envasat per a la preparació i conservació dels aliments
Activitats auxiliars de magatzem
Forma’t en recepció, preparació i expedició de comandes amb especialització en carretons elevadors!
Experiència laboralGratuïtat dels estudisRetribució mensual
L’objectiu general de la formació és organitzar l’envasament i embalatge dels productes elaborats, justificant-ne les tècniques i els equips seleccionats.
Els objectius didàctics són:
Enfocat principalment a persones treballadores d’empreses de la indústria alimentària.
El programa té una durada de 15 hores lectives amb els següents mòduls formatius:
- Funcions de l’envasament i embalatge dels productes alimentaris.
- Envasos d’ús alimentari. Materials.
- Dosificació i ompliment d’envasos.
- Elements i sistemes de tancament d’envasos. Integritat i hermeticitat.
- Línies d’envasament, embalatge i etiquetatge de productes alimentaris.
- Operacions i procediments d’envasament asèptic.
- Envasament in situ de productes alimentaris.
- Etiquetes i rètols dels productes alimentaris. Informació obligatòria i complementària segons la normativa vigent.
No existeix cap requisit de formació específic per accedir-hi.