L’envasat per a la preparació i conservació dels aliments

Activitats auxiliars de magatzem

Forma’t en recepció, preparació i expedició de comandes amb especialització en carretons elevadors!

Experiència laboralGratuïtat dels estudisRetribució mensual

 

L’objectiu general de la formació és organitzar l’envasament i embalatge dels productes elaborats, justificant-ne les tècniques i els equips seleccionats.

Els objectius didàctics són:

  • Analitzar les funcions de l’envasament i embalatge, caracteritzant els materials, operacions, condicions i equips utilitzats en aquests processos.
  • Realitzar i verificar les operacions d’envasament, embalatge i etiquetatge, garantint la integritat dels envasos i aplicant tractaments de conservació quan sigui necessari.
  • Identificar i garantir la informació obligatòria i complementària de les etiquetes, adoptant mesures d’higiene, seguretat alimentària i prevenció de riscos laborals.
  • Valorar la repercussió ambiental de l’ús racional dels materials d’envasament i embalatge, promovent pràctiques sostenibles.

 

Enfocat principalment a persones treballadores d’empreses de la indústria alimentària.

 

El programa té una durada de 15 hores lectives amb els següents mòduls formatius:

  • Funcions de l’envasament i embalatge dels productes alimentaris.
  • Envasos d’ús alimentari. Materials.
  • Dosificació i ompliment d’envasos.
  • Elements i sistemes de tancament d’envasos. Integritat i hermeticitat.
  • Línies d’envasament, embalatge i etiquetatge de productes alimentaris.
  • Operacions i procediments d’envasament asèptic.
  • Envasament in situ de productes alimentaris.
  • Etiquetes i rètols dels productes alimentaris. Informació obligatòria i complementària segons la normativa vigent.

 

No existeix cap requisit de formació específic per accedir-hi.

 

Demostra allò que saps fer i aconsegueix una acreditació oficial a partir de la teva experiència laboral, de serveis prestats, mitjançant una beca o voluntariat, o la teva formació no oficial.

Altres formacions