Anglès professional
Data d'inici
per determinar
Durada
60 hores
Format
online o presencial
100% Bonificable
Anglès professional
Data d'inici
per determinar
Durada
60 hores
Format
online o presencial

100% Bonificable
L’objectiu general de la formació és desenvolupar habilitats comunicatives orals i escrites en llengua estàndard, comprenent i interpretant informació professional, acadèmica i quotidiana, i emetent missatges adequats al context i al registre lingüístic.
Els objectius didàctics són:
- Comprèn informació, d’índole professional, acadèmica i quotidiana, continguda en tota mena de discursos orals, emesos per qualsevol mitjà de comunicació en llengua estàndard, interpretant amb precisió el contingut del missatge.
- Comprèn missatges escrits, de naturalesa professional, acadèmica i quotidiana, de relativa dificultat, analitzant de manera comprensiva el seu contingut.
- Emet missatges orals clars i ben estructurats, analitzant el contingut de la situació i adaptant-se al registre lingüístic de l’interlocutor.
- Redacta documents i informes, propis del sector o de la vida acadèmica i quotidiana, relacionant els recursos lingüístics amb el seu propòsit.
- Aplica actituds i comportaments professionals en situacions de comunicació, descrivint les relacions típiques característiques del país de la llengua estrangera.
Enfocat principalment a persones treballadores d’empreses de la indústria alimentària.
El programa té una durada de 60 hores lectives amb els següents mòduls formatius:
- Comprensió de missatges orals:
- Reconeixement de missatges professionals del sector i quotidians. Missatges directes, telefònics, radiofònics, enregistrats.
- Terminologia específica del sector.
- Idees principals i secundàries.
- Diferents accents de llengua oral.
- Interpretació de missatges escrits:
- Comprensió de missatges, textos, articles professionals i quotidians de relativa complexitat.
- Suports convencionals: correu postal, burofax, entre d’altres, i suports telemàtics: correu electrònic, telefonia mòbil, agenda electrònica, entre d’altres.
- Terminologia específica del sector.
- Producció de missatges orals:
- Registres utilitzats en l’emissió de missatges orals. Terminologia específica del sector.
- Manteniment i seguiment del discurs oral: utilització del torn de paraula, manteniment i cessió. Demostració de comprensió, petició d’aclariment i altres.
- Expressió fònica, entonació i ritme.
- Entonació com a recurs de cohesió del text oral: ús dels patrons d’entonació.
- Marcadors lingüístics de protocol en l’àmbit professional i social, normes de cortesia i diferències de registre.
- Emissió de textos escrits:
- Realització de documents professionals del sector i de la vida quotidiana.
- Elaboració de textos professionals del sector i de la vida quotidiana.
- Adequació del text al context comunicatiu.
- Registre.
- Selecció lèxica, selecció d’estructures sintàctiques i selecció de contingut rellevant.
- Coherència en el desenvolupament del text.
- Coneixement de l’entorn sociocultural i professional:
- Identificació i interpretació dels elements culturals més significatius dels països on s’utilitza la llengua anglesa.
- Valoració de les normes socioculturals i protocol·làries en les relacions internacionals.
- Ús dels recursos formals i funcionals en situacions que requereixen un comportament socioprofessional per tal de projectar una bona imatge de l’empresa.
- Reconeixement de la llengua estrangera per aprofundir en coneixements que resultin d’interès al llarg de la vida personal i professional.
- Ús de registres adequats segons el context de la comunicació, l’interlocutor i la intenció dels interlocutors.
No existeix cap requisit de formació específic per accedir-hi.
L’objectiu general de la formació és desenvolupar habilitats comunicatives orals i escrites en llengua estàndard, comprenent i interpretant informació professional, acadèmica i quotidiana, i emetent missatges adequats al context i al registre lingüístic.
Els objectius didàctics són:
- Comprèn informació, d’índole professional, acadèmica i quotidiana, continguda en tota mena de discursos orals, emesos per qualsevol mitjà de comunicació en llengua estàndard, interpretant amb precisió el contingut del missatge.
- Comprèn missatges escrits, de naturalesa professional, acadèmica i quotidiana, de relativa dificultat, analitzant de manera comprensiva el seu contingut.
- Emet missatges orals clars i ben estructurats, analitzant el contingut de la situació i adaptant-se al registre lingüístic de l’interlocutor.
- Redacta documents i informes, propis del sector o de la vida acadèmica i quotidiana, relacionant els recursos lingüístics amb el seu propòsit.
- Aplica actituds i comportaments professionals en situacions de comunicació, descrivint les relacions típiques característiques del país de la llengua estrangera.
Enfocat principalment a persones treballadores d’empreses de la indústria alimentària.
El programa té una durada de 60 hores lectives amb els següents mòduls formatius:
- Comprensió de missatges orals:
- Reconeixement de missatges professionals del sector i quotidians. Missatges directes, telefònics, radiofònics, enregistrats.
- Terminologia específica del sector.
- Idees principals i secundàries.
- Diferents accents de llengua oral.
- Interpretació de missatges escrits:
- Comprensió de missatges, textos, articles professionals i quotidians de relativa complexitat.
- Suports convencionals: correu postal, burofax, entre d’altres, i suports telemàtics: correu electrònic, telefonia mòbil, agenda electrònica, entre d’altres.
- Terminologia específica del sector.
- Producció de missatges orals:
- Registres utilitzats en l’emissió de missatges orals. Terminologia específica del sector.
- Manteniment i seguiment del discurs oral: utilització del torn de paraula, manteniment i cessió. Demostració de comprensió, petició d’aclariment i altres.
- Expressió fònica, entonació i ritme.
- Entonació com a recurs de cohesió del text oral: ús dels patrons d’entonació.
- Marcadors lingüístics de protocol en l’àmbit professional i social, normes de cortesia i diferències de registre.
- Emissió de textos escrits:
- Realització de documents professionals del sector i de la vida quotidiana.
- Elaboració de textos professionals del sector i de la vida quotidiana.
- Adequació del text al context comunicatiu.
- Registre.
- Selecció lèxica, selecció d’estructures sintàctiques i selecció de contingut rellevant.
- Coherència en el desenvolupament del text.
- Coneixement de l’entorn sociocultural i professional:
- Identificació i interpretació dels elements culturals més significatius dels països on s’utilitza la llengua anglesa.
- Valoració de les normes socioculturals i protocol·làries en les relacions internacionals.
- Ús dels recursos formals i funcionals en situacions que requereixen un comportament socioprofessional per tal de projectar una bona imatge de l’empresa.
- Reconeixement de la llengua estrangera per aprofundir en coneixements que resultin d’interès al llarg de la vida personal i professional.
- Ús de registres adequats segons el context de la comunicació, l’interlocutor i la intenció dels interlocutors.
No existeix cap requisit de formació específic per accedir-hi.
Demostra allò que saps fer i aconsegueix una acreditació oficial a partir de la teva experiència laboral, de serveis prestats, mitjançant una beca o voluntariat, o la teva formació no oficial.
Demostra allò que saps fer i aconsegueix una acreditació oficial a partir de la teva experiència laboral, de serveis prestats, mitjançant una beca o voluntariat, o la teva formació no oficial.
Altres formacions
Anàlisi d’aliments: assajos físics, químics i fisicoquímics
Comercialització i promoció de productes alimentaris
Conducció i control d’un procés d’elaboració
Indústria derivada de fruites i hortalisses
Indústria de la llet i productes làctics
Altres formacions

Assegurar la qualitat i la seguretat alimentària a través de la presa i preparació de mostres, l'aplicació d'anàlisis instrumentals en aliments i l'elaboració d'informes tècnics per al control del producte i del procés.

Assegurar la qualitat i la seguretat alimentària mitjançant la realització de mostrejos, l'aplicació de tècniques analítiques fisicoquímiques i l'elaboració d'informes tècnics per al control del producte i del procés.

Gestionar de manera eficient el cicle logístic complet, des de l'aprovisionament fins a l'emmagatzematge i la distribució, assegurant la qualitat del producte final.

Gestionar i comercialitzar productes i matèries primeres en l’àmbit alimentari, aplicant tècniques de negociació, promoció i publicitat, i utilitzant eficientment les tecnologies de la informació i comunicació.

Analitzar i aplicar metodologies innovadores en l’elaboració d’aliments, caracteritzant processos tecnològics específics per augmentar la vida útil, adaptar els productes a nous segments de mercat i desenvolupar aliments funcionals amb beneficis per a la salut.

Regular els sistemes de control dels processos productius reconeixent-ne els components i els fonaments tecnològics.

Conduir l’elaboració d’un producte alimentari de la indústria alimentària, descrivint les activitats de producció, els materials i les necessitats dels equips i dels sistemes automàtics de procés.

Desenvolupar habilitats comunicatives orals i escrites en llengua estàndard, comprenent i interpretant informació professional, acadèmica i quotidiana, i emetent missatges adequats al context i al registre lingüístic.

Reconèixer els processos d'elaboració de conserves i/o sucs vegetals descrivint els procediments i tècniques associades.

Desenvolupa els processos d'elaboració de llets de consum i de productes lactis caracteritzant els seus fonaments tecnològics.