Comercialització i promoció de productes alimentaris
Data d'inici
per determinar
Durada
45 hores
Format
online o presencial
100% Bonificable
Comercialització i promoció de productes alimentaris
Data d'inici
per determinar
Durada
45 hores
Format
online o presencial

100% Bonificable
L’objectiu general de la formació és gestionar i comercialitzar productes i matèries primeres en l’àmbit alimentari, aplicant tècniques de negociació, promoció i publicitat, i utilitzant eficientment les tecnologies de la informació i comunicació.
Els objectius didàctics són:
- Comercialitza matèries primeres, auxiliars i productes elaborats reconeixent i aplicant tècniques de negociació i venda.
- Promociona els productes elaborats, caracteritzant i aplicant tècniques publicitàries.
- Aplica les tecnologies de la informació i comunicació en la gestió logística i comercial, caracteritzant les principals eines informàtiques.
Enfocat principalment a persones treballadores d’empreses de la indústria alimentària.
El programa té una durada de 45 hores lectives amb els següents mòduls formatius:
- Comercialització de productes:
- Venda. Tipus de venda.
- El procés de compravenda. Objectius. Tipus. Fases.
- Condicions de compravenda. El contracte. Normatives.
- Establiment de preus en els diferents sectors alimentaris.
- Mitjans de pagament.
- Atenció a la postvenda. Gestió de reclamacions.
- Promoció de productes:
- Caracterització del mercat. La demanda. Comportament del consumidor.
- Classificació i segmentació del mercat.
- Anàlisi i interpretació de dades comercials. Presentació de resultats.
- Variables de màrqueting.
- L’esperit emprenedor i innovador aplicat al màrqueting.
- Aplicacions informàtiques:
- Instal·lació, funcionament i procediments de seguretat en les aplicacions de gestió comercial.
- Maneig d’aplicacions informàtiques.
- Fitxer de clients i proveïdors: característiques, dades, maneig i interpretació.
- Valoració dels avantatges de l’ús de les aplicacions informàtiques en la gestió logística i comercial.
No existeix cap requisit de formació específic per accedir-hi.
L’objectiu general de la formació és gestionar i comercialitzar productes i matèries primeres en l’àmbit alimentari, aplicant tècniques de negociació, promoció i publicitat, i utilitzant eficientment les tecnologies de la informació i comunicació.
Els objectius didàctics són:
- Comercialitza matèries primeres, auxiliars i productes elaborats reconeixent i aplicant tècniques de negociació i venda.
- Promociona els productes elaborats, caracteritzant i aplicant tècniques publicitàries.
- Aplica les tecnologies de la informació i comunicació en la gestió logística i comercial, caracteritzant les principals eines informàtiques.
Enfocat principalment a persones treballadores d’empreses de la indústria alimentària.
El programa té una durada de 45 hores lectives amb els següents mòduls formatius:
- Comercialització de productes:
- Venda. Tipus de venda.
- El procés de compravenda. Objectius. Tipus. Fases.
- Condicions de compravenda. El contracte. Normatives.
- Establiment de preus en els diferents sectors alimentaris.
- Mitjans de pagament.
- Atenció a la postvenda. Gestió de reclamacions.
- Promoció de productes:
- Caracterització del mercat. La demanda. Comportament del consumidor.
- Classificació i segmentació del mercat.
- Anàlisi i interpretació de dades comercials. Presentació de resultats.
- Variables de màrqueting.
- L’esperit emprenedor i innovador aplicat al màrqueting.
- Aplicacions informàtiques:
- Instal·lació, funcionament i procediments de seguretat en les aplicacions de gestió comercial.
- Maneig d’aplicacions informàtiques.
- Fitxer de clients i proveïdors: característiques, dades, maneig i interpretació.
- Valoració dels avantatges de l’ús de les aplicacions informàtiques en la gestió logística i comercial.
No existeix cap requisit de formació específic per accedir-hi.
Demostra allò que saps fer i aconsegueix una acreditació oficial a partir de la teva experiència laboral, de serveis prestats, mitjançant una beca o voluntariat, o la teva formació no oficial.
Demostra allò que saps fer i aconsegueix una acreditació oficial a partir de la teva experiència laboral, de serveis prestats, mitjançant una beca o voluntariat, o la teva formació no oficial.
Altres formacions
Anàlisi d’aliments: assajos físics, químics i fisicoquímics
Comercialització i promoció de productes alimentaris
Conducció i control d’un procés d’elaboració
Indústria derivada de fruites i hortalisses
Indústria de la llet i productes làctics
Altres formacions

Assegurar la qualitat i la seguretat alimentària a través de la presa i preparació de mostres, l'aplicació d'anàlisis instrumentals en aliments i l'elaboració d'informes tècnics per al control del producte i del procés.

Assegurar la qualitat i la seguretat alimentària mitjançant la realització de mostrejos, l'aplicació de tècniques analítiques fisicoquímiques i l'elaboració d'informes tècnics per al control del producte i del procés.

Gestionar de manera eficient el cicle logístic complet, des de l'aprovisionament fins a l'emmagatzematge i la distribució, assegurant la qualitat del producte final.

Gestionar i comercialitzar productes i matèries primeres en l’àmbit alimentari, aplicant tècniques de negociació, promoció i publicitat, i utilitzant eficientment les tecnologies de la informació i comunicació.

Analitzar i aplicar metodologies innovadores en l’elaboració d’aliments, caracteritzant processos tecnològics específics per augmentar la vida útil, adaptar els productes a nous segments de mercat i desenvolupar aliments funcionals amb beneficis per a la salut.

Regular els sistemes de control dels processos productius reconeixent-ne els components i els fonaments tecnològics.

Conduir l’elaboració d’un producte alimentari de la indústria alimentària, descrivint les activitats de producció, els materials i les necessitats dels equips i dels sistemes automàtics de procés.

Desenvolupar habilitats comunicatives orals i escrites en llengua estàndard, comprenent i interpretant informació professional, acadèmica i quotidiana, i emetent missatges adequats al context i al registre lingüístic.

Reconèixer els processos d'elaboració de conserves i/o sucs vegetals descrivint els procediments i tècniques associades.

Desenvolupa els processos d'elaboració de llets de consum i de productes lactis caracteritzant els seus fonaments tecnològics.