Skip to content
Avada Catering Services
  • Inici
  • KREAS
    Què és Kreas
    Blog de notícies
    • Què és KREAS
      Què és Kreas
      Blog de notícies
    • Històries de KREAS
  • Serveis
    A les persones
    A les empreses
    Als centres educatius
    • Serveis a les persones
    • Serveis a les empreses
    • Serveis als centres educatius
  • Formació
    Cicles Formatius de Grau
    Specialty Items Menu
    Consultar oferta
    Certificats professionals
    Classic Experience Menu
    Consultar oferta
    Formació contínua
    Royal Catering Menu
    Consultar oferta
    • Cicles Formatius de Grau
    • Certificats professionals
    • Formació contínua per a empreses
  • R+D+I
  • Altres
    Avís legal, protecció de dades i política de privacitat
    Com arribar a Olot
    Convivència al centre KREAS
    Mobilitat internacional
    Portal de Transparència
    Política de qualitat
    Treballa amb nosaltres
    Viure a Olot?
    • Avís legal, protecció de dades i política de privacitat
    • Com arribar a Olot
    • Convivència al centre KREAS
    • Mobilitat internacional
    • Portal de Transparència
    • Política de qualitat
    • Treballa amb nosaltres
    • Viure a Olot?
  • Contacte
  • Català
    • Español
    • English
Campus virtual

Formació contínua

  • Idiomes per a persones nouvingudes
    Gallery
    Tags: Bàsica|

    Idiomes per a persones nouvingudes

    Dirigit a treballadors/es de l’empresa o noves incorporacions que no tenen o tenen poc coneixement de la llengua catalana o castellana (alfabetitzats en llengua romànica) i amb baix coneixement en àmbits funcionals relatius a la indústria alimentària.

  • Formació anual
    Gallery
    Tags: Bàsica|

    Formació anual

    Actualitzar i millorar les habilitats i coneixements dels treballadors/es. Aquesta formació es planteja no només com a requeriment per a superar les diferents auditories sinó com a una eina real de què disposa l’empresa per a traslladar informació destacada (novetats, disconformitats, dades de sinistralitat) i millora contínua.

  • Formació d’acollida
    Gallery
    Tags: Bàsica|

    Formació d’acollida

    Qualsevol treballador que s’incorpori a l’empresa necessita una benvinguda inicial que el guiarà en la seva incorporació, l’integrarà en la cultura de l’empresa i el formarà en aquells aspectes clau de la indústria alimentària.

  • Benestar animal durant el sacrifici per a personal encarregat d’escorxadors
    Gallery
    Tags: Benestar animal|

    Benestar animal durant el sacrifici per a personal encarregat d’escorxadors

    Formació general i específica sobre benestar animal a l’escorxador, que permet, alhora, obtenir l’acreditació que exigeix la normativa vigent per a personal encarregat d’escorxadors.

  • Benestar animal durant el sacrifici en escorxadors de porcí, de boví i equí, d’oví i cabrum, d’aus i de conills
    Gallery
    Tags: Benestar animal|

    Benestar animal durant el sacrifici en escorxadors de porcí, de boví i equí, d’oví i cabrum, d’aus i de conills

    Formació específica i homologada per a personal d’escorxadors sobre el benestar animal durant el procés de sacrifici de les diferents espècies.

  • Aplicacions biotecnològiques en la indústria alimentària
    Gallery
    Tags: Biotecnologia|

    Aplicacions biotecnològiques en la indústria alimentària

    Descriure les aplicacions de la biotecnologia en la indústria alimentària identificant els microorganismes i els processos involucrats.

  • Bioreactors i biosensors en la biotecnologia alimentària
    Gallery
    Tags: Biotecnologia|

    Bioreactors i biosensors en la biotecnologia alimentària

    Caracteritzar bioreactors i reconèixer biosensors i altres aplicacions biotecnològiques, valorant-ne el potencial per a assegurar la qualitat dels aliments en la indústria alimentària.

  • Bioquímica i microbiologia en la biotecnologia alimentària
    Gallery
    Tags: Biotecnologia|

    Bioquímica i microbiologia en la biotecnologia alimentària

    Reconèixer i analitzar els processos d'elaboració d'altres productes alimentaris i els fonaments de la microbiologia, relacionant-los amb la seva aplicació tecnològica en la indústria alimentària.

  • L’envasat per a la preparació i conservació dels aliments
    Gallery
    Tags: Tractaments aliments|

    L’envasat per a la preparació i conservació dels aliments

    Organitzar l’envasament i embalatge dels productes elaborats, justificant-ne les tècniques i els equips seleccionats.

  • Tractaments assecats per a la preparació i conservació dels aliments
    Gallery
    Tags: Tractaments aliments|

    Tractaments assecats per a la preparació i conservació dels aliments

    Supervisar els tractaments d’assecatge i de concentració dels productes alimentaris reconeixent-ne els mètodes i els paràmetres de control.

12Següent
Avada Caterer Logo

Les nostres xarxes socials

Contacta’ns

Carrer Joan Pere Fontanella, 3. 17800, Olot

Et podem ajudar? Truca’ns!

972 26 07 14

O envia’ns un correu electrònic.

info@kreas.cat

© Kreas 2018 - 2025 | Tots els drets reservats

Page load link
Go to Top