Skip to content
Avada Catering Services
  • Inici
  • KREAS
    Què és Kreas
    Blog de notícies
    • Què és KREAS
      Què és Kreas
      Blog de notícies
    • Històries de KREAS
  • Serveis
    A les persones
    A les empreses
    Als centres educatius
    • Serveis a les persones
    • Serveis a les empreses
    • Serveis als centres educatius
  • Formació
    Cicles Formatius de Grau
    Specialty Items Menu
    Consultar oferta
    Certificats professionals
    Classic Experience Menu
    Consultar oferta
    Formació contínua
    Royal Catering Menu
    Consultar oferta
    • Cicles Formatius de Grau
    • Certificats professionals
    • Formació contínua per a empreses
  • R+D+I
  • Altres
    Avís legal, protecció de dades i política de privacitat
    Com arribar a Olot
    Convivència al centre KREAS
    Mobilitat internacional
    Portal de Transparència
    Política de qualitat
    Treballa amb nosaltres
    Viure a Olot?
    • Avís legal, protecció de dades i política de privacitat
    • Com arribar a Olot
    • Convivència al centre KREAS
    • Mobilitat internacional
    • Portal de Transparència
    • Política de qualitat
    • Treballa amb nosaltres
    • Viure a Olot?
  • Contacte
  • Català
    • Español
    • English
Campus virtual
Avada Catering Services
  • Inici
  • KREAS
    Què és Kreas
    Blog de notícies
    • Què és KREAS
      Què és Kreas
      Blog de notícies
    • Històries de KREAS
  • Serveis
    A les persones
    A les empreses
    Als centres educatius
    • Serveis a les persones
    • Serveis a les empreses
    • Serveis als centres educatius
  • Formació
    Cicles Formatius de Grau
    Specialty Items Menu
    Consultar oferta
    Certificats professionals
    Classic Experience Menu
    Consultar oferta
    Formació contínua
    Royal Catering Menu
    Consultar oferta
    • Cicles Formatius de Grau
    • Certificats professionals
    • Formació contínua per a empreses
  • R+D+I
  • Altres
    Avís legal, protecció de dades i política de privacitat
    Com arribar a Olot
    Convivència al centre KREAS
    Mobilitat internacional
    Portal de Transparència
    Política de qualitat
    Treballa amb nosaltres
    Viure a Olot?
    • Avís legal, protecció de dades i política de privacitat
    • Com arribar a Olot
    • Convivència al centre KREAS
    • Mobilitat internacional
    • Portal de Transparència
    • Política de qualitat
    • Treballa amb nosaltres
    • Viure a Olot?
  • Contacte
  • Català
    • Español
    • English
Avada Catering Services
  • Inici
  • KREAS
    Què és Kreas
    Blog de notícies
    • Què és KREAS
      Què és Kreas
      Blog de notícies
    • Històries de KREAS
  • Serveis
    A les persones
    A les empreses
    Als centres educatius
    • Serveis a les persones
    • Serveis a les empreses
    • Serveis als centres educatius
  • Formació
    Cicles Formatius de Grau
    Specialty Items Menu
    Consultar oferta
    Certificats professionals
    Classic Experience Menu
    Consultar oferta
    Formació contínua
    Royal Catering Menu
    Consultar oferta
    • Cicles Formatius de Grau
    • Certificats professionals
    • Formació contínua per a empreses
  • R+D+I
  • Altres
    Avís legal, protecció de dades i política de privacitat
    Com arribar a Olot
    Convivència al centre KREAS
    Mobilitat internacional
    Portal de Transparència
    Política de qualitat
    Treballa amb nosaltres
    Viure a Olot?
    • Avís legal, protecció de dades i política de privacitat
    • Com arribar a Olot
    • Convivència al centre KREAS
    • Mobilitat internacional
    • Portal de Transparència
    • Política de qualitat
    • Treballa amb nosaltres
    • Viure a Olot?
  • Contacte
  • Català
    • Español
    • English

Cursos oberts

Cursos oberts

  • Programa normalitzat de control de la higiene (PNCH)
    Gallery
    Tags: Bàsica, Cursos oberts|

    Programa normalitzat de control de la higiene (PNCH)

    Aquesta formació permetrà formar el personal del departament de qualitat amb els principis fonamentals i les bases reguladores del PNCH per tal de poder redactar, implantar, supervisar i/o millorar el PNCH de l’empresa assegurant el compliment normatiu i la seguretat dels productes carnis elaborats i poder-los exportar a països tercers.

  • Logística
    Gallery
    Tags: Cursos oberts, Distribució|

    Logística

    Gestionar de manera eficient el cicle logístic complet, des de l'aprovisionament fins a l'emmagatzematge i la distribució, assegurant la qualitat del producte final.

  • Innovació alimentària
    Gallery
    Tags: Cursos oberts, Innovació|

    Innovació alimentària

    Analitzar i aplicar metodologies innovadores en l’elaboració d’aliments, caracteritzant processos tecnològics específics per augmentar la vida útil, adaptar els productes a nous segments de mercat i desenvolupar aliments funcionals amb beneficis per a la salut.

  • Control automàtic de processos
    Gallery
    Tags: Cursos oberts, Producció|

    Control automàtic de processos

    Regular els sistemes de control dels processos productius reconeixent-ne els components i els fonaments tecnològics.

  • Anglès professional
    Gallery
    Tags: Cursos oberts, Idiomes|

    Anglès professional

    Desenvolupar habilitats comunicatives orals i escrites en llengua estàndard, comprenent i interpretant informació professional, acadèmica i quotidiana, i emetent missatges adequats al context i al registre lingüístic.

  • Idiomes per a persones nouvingudes
    Gallery
    Tags: Bàsica, Cursos oberts, Idiomes|

    Idiomes per a persones nouvingudes

    Dirigit a treballadors/es de l’empresa o noves incorporacions que no tenen o tenen poc coneixement de la llengua catalana o castellana (alfabetitzats en llengua romànica) i amb baix coneixement en àmbits funcionals relatius a la indústria alimentària.

  • Formació anual
    Gallery
    Tags: Bàsica, Cursos oberts|

    Formació anual

    Actualitzar i millorar les habilitats i coneixements dels treballadors/es. Aquesta formació es planteja no només com a requeriment per a superar les diferents auditories sinó com a una eina real de què disposa l’empresa per a traslladar informació destacada (novetats, disconformitats, dades de sinistralitat) i millora contínua.

  • Formació d’acollida
    Gallery
    Tags: Bàsica, Cursos oberts|

    Formació d’acollida

    Qualsevol treballador que s’incorpori a l’empresa necessita una benvinguda inicial que el guiarà en la seva incorporació, l’integrarà en la cultura de l’empresa i el formarà en aquells aspectes clau de la indústria alimentària.

  • Benestar animal durant el sacrifici per a personal encarregat d’escorxadors
    Gallery
    Tags: Benestar animal, Cursos oberts|

    Benestar animal durant el sacrifici per a personal encarregat d’escorxadors

    Formació general i específica sobre benestar animal a l’escorxador, que permet, alhora, obtenir l’acreditació que exigeix la normativa vigent per a personal encarregat d’escorxadors.

  • Benestar animal durant el sacrifici en escorxadors de porcí, de boví i equí, d’oví i cabrum, d’aus i de conills
    Gallery
    Tags: Benestar animal, Cursos oberts|

    Benestar animal durant el sacrifici en escorxadors de porcí, de boví i equí, d’oví i cabrum, d’aus i de conills

    Formació específica i homologada per a personal d’escorxadors sobre el benestar animal durant el procés de sacrifici de les diferents espècies.

12Següent
Avada Caterer Logo

Les nostres xarxes socials

Contacta’ns

Carrer Joan Pere Fontanella, 3. 17800, Olot

Et podem ajudar? Truca’ns!

972 26 07 14

O envia’ns un correu electrònic.

info@kreas.cat

© Kreas 2018 - 2021 | Tots els drets reservats

Avada Caterer Logo

Les nostres xarxes socials

Contacta’ns

Carrer Joan Pere Fontanella, 3. 17800, Olot

Et podem ajudar? Truca’ns!

972 26 07 14

O envia’ns un correu electrònic.

info@kreas.cat

© Kreas 2018 - 2021 | Tots els drets reservats

Page load link
Gestionar el consentiment

A la Fundació Kreas, valorem la teva privacitat. Usem galetes per a assegurar el correcte funcionament de la nostra web i oferir-te una experiència òptima. Pots gestionar les teves preferències o acceptar-les totes.

Necessàries Sempre actiu
Aquestes galetes són indispensables per al funcionament bàsic de la nostra web i perquè puguis navegar per ella de manera segura. Permeten funcions essencials com l'accés a àrees protegides, la gestió de sessions o recordar les teves preferències de privacitat. No es poden desactivar, ja que sense elles el lloc no funcionaria correctament.
Preferències
L'emmagatzematge tècnic o l'accés és necessari amb la finalitat legítima d'emmagatzemar preferències que no siguin sol·licitades pel subscriptor o usuari.
Estadístiques
Les galetes estadístiques ens ajuden a entendre com interactues amb la nostra web, proporcionant-nos informació anònima sobre les visites, les pàgines més populars o el temps de permanència. Aquesta informació ens permet millorar l'estructura i el contingut de la web per a oferir-te una millor experiència de navegació i optimitzar els nostres serveis educatius. El teu consentiment per a aquestes galetes és voluntari. The technical storage or access that is used exclusively for anonymous statistical purposes. Without a subpoena, voluntary compliance on the part of your Internet Service Provider, or additional records from a third party, information stored or retrieved for this purpose alone cannot usually be used to identify you.
Màrqueting o de tercers
Les galetes de màrqueting ens permeten mostrar-te contingut més rellevant sobre els nostres programes, cursos o esdeveniments, tant dins com fora de la nostra web. També poden usar-se per a integrar funcionalitats de xarxes socials (com a vídeos de YouTube o publicacions de Facebook) que milloren la teva interacció amb la nostra presència en línia. En acceptar-les, ens ajudes a difondre millor la nostra oferta educativa. El teu consentiment per a aquestes galetes és voluntari.
Gestiona les opcions Gestiona els serveis Gestiona {vendor_count} proveïdors Llegeix més sobre aquests propòsits
Veure preferències
{title} {title} {title}
Go to Top