Aquesta formació permetrà formar el personal del departament de qualitat amb els principis fonamentals i les bases reguladores del PNCH per tal de poder redactar, implantar, supervisar i/o millorar el PNCH de l’empresa assegurant el compliment normatiu i la seguretat dels productes carnis elaborats i poder-los exportar a països tercers.
Analitzar i aplicar metodologies innovadores en l’elaboració d’aliments, caracteritzant processos tecnològics específics per augmentar la vida útil, adaptar els productes a nous segments de mercat i desenvolupar aliments funcionals amb beneficis per a la salut.
Regular els sistemes de control dels processos productius reconeixent-ne els components i els fonaments tecnològics.
Desenvolupar habilitats comunicatives orals i escrites en llengua estàndard, comprenent i interpretant informació professional, acadèmica i quotidiana, i emetent missatges adequats al context i al registre lingüístic.
Dirigit a treballadors/es de l’empresa o noves incorporacions que no tenen o tenen poc coneixement de la llengua catalana o castellana (alfabetitzats en llengua romànica) i amb baix coneixement en àmbits funcionals relatius a la indústria alimentària.
Actualitzar i millorar les habilitats i coneixements dels treballadors/es. Aquesta formació es planteja no només com a requeriment per a superar les diferents auditories sinó com a una eina real de què disposa l’empresa per a traslladar informació destacada (novetats, disconformitats, dades de sinistralitat) i millora contínua.
Qualsevol treballador que s’incorpori a l’empresa necessita una benvinguda inicial que el guiarà en la seva incorporació, l’integrarà en la cultura de l’empresa i el formarà en aquells aspectes clau de la indústria alimentària.
Formació general i específica sobre benestar animal a l’escorxador, que permet, alhora, obtenir l’acreditació que exigeix la normativa vigent per a personal encarregat d’escorxadors.
Formació específica i homologada per a personal d’escorxadors sobre el benestar animal durant el procés de sacrifici de les diferents espècies.