Planificació i programació de la producció
Activitats auxiliars de magatzem
Forma’t en recepció, preparació i expedició de comandes amb especialització en carretons elevadors!
Experiència laboralGratuïtat dels estudisRetribució mensual
L’objectiu general de la formació és desenvolupar i optimitzar els programes de producció per a una unitat productiva, analitzant detalladament la informació clau sobre el procés i el producte, per a garantir una producció eficient i de qualitat.
Els objectius didàctics són:
Enfocat principalment a persones treballadores d’empreses de la indústria alimentària.
El programa té una durada de 10 hores lectives amb els següents mòduls formatius:
- Indústria alimentària i el mercat actual. El mercat alimentari i el consumidor: característiques i tendències de producció.
- Àrees funcionals i configuració de departaments en la indústria alimentària. Organigrames funcionals.
- El procés productiu en el marc de la indústria: estratègia operativa.
- Direcció de la producció. Gestió de la producció alimentària. Activitats de producció. Prioritats del procés. Seqüenciació.
- Previsió de la demanda. Demanda independent. Eines de càlcul i gestió.
- Planificació de la producció. Planificació agregada i elaboració del Pla Mestre de Producció (P.M.P)
- Càlcul i gestió d’estocs al llarg del procés productiu.
- Programació de la producció alimentària. Ordres de fabricació. Objectius i tècniques de programació. Riscos i incertesa de les línies de producció. Representació gràfica del programa de producció
No existeix cap requisit de formació específic per accedir-hi.