Benestar animal durant el sacrifici per a personal encarregat d’escorxadors

Benestar animal durant el sacrifici per a personal encarregat d’escorxadors

Formació general i específica sobre benestar animal a l’escorxador, que permet, alhora, obtenir l’acreditació que exigeix la normativa vigent per a personal encarregat d’escorxadors.

Personal encarregat d’escorxadors d’animals.

El programa té una durada de 20 hores lectives amb els següents mòduls formatius:

  • Bloc teòric 1. Coneixement dels animals.
  • Bloc teòric 2. Aspectes socials del benestar animal. El benestar animal a la UE.
  • Bloc teòric 3. El benestar animal a la pràctica diària.
  • Bloc teòric 4. El benestar animal durant el sacrifici en escorxadors de l’espècie en qüestió.
  • Bloc pràctic.

No existeix cap requisit de formació específic per accedir-hi.

Formació general i específica sobre benestar animal a l’escorxador, que permet, alhora, obtenir l’acreditació que exigeix la normativa vigent per a personal encarregat d’escorxadors.

Personal encarregat d’escorxadors d’animals.

El programa té una durada de 20 hores lectives amb els següents mòduls formatius:

  • Bloc teòric 1. Coneixement dels animals.
  • Bloc teòric 2. Aspectes socials del benestar animal. El benestar animal a la UE.
  • Bloc teòric 3. El benestar animal a la pràctica diària.
  • Bloc teòric 4. El benestar animal durant el sacrifici en escorxadors de l’espècie en qüestió.
  • Bloc pràctic.

No existeix cap requisit de formació específic per accedir-hi.

Demostra allò que saps fer i aconsegueix una acreditació oficial a partir de la teva experiència laboral, de serveis prestats, mitjançant una beca o voluntariat, o la teva formació no oficial.

Demostra allò que saps fer i aconsegueix una  acreditació oficial a partir de la teva experiència laboral, de serveis prestats, mitjançant una beca o voluntariat, o la teva formació no oficial.

Altres formacions

Altres formacions

Analitzar i aplicar metodologies innovadores en l’elaboració d’aliments, caracteritzant processos tecnològics específics per augmentar la vida útil, adaptar els productes a nous segments de mercat i desenvolupar aliments funcionals amb beneficis per a la salut.

Regular els sistemes de control dels processos productius reconeixent-ne els components i els fonaments tecnològics.

Conduir l’elaboració d’un producte alimentari de la indústria alimentària, descrivint les activitats de producció, els materials i les necessitats dels equips i dels sistemes automàtics de procés.

Desenvolupar habilitats comunicatives orals i escrites en llengua estàndard, comprenent i interpretant informació professional, acadèmica i quotidiana, i emetent missatges adequats al context i al registre lingüístic.

Reconèixer els processos d'elaboració de conserves i/o sucs vegetals descrivint els procediments i tècniques associades.

Desenvolupa els processos d'elaboració de llets de consum i de productes lactis caracteritzant els seus fonaments tecnològics.

Reconeix els processos d’elaboració d'altres productes alimentaris descrivint els seus fonaments tecnològics.

Caracteritzar els processos d’elaboració de productes derivats de la pesca i aqüicultura descrivint els seus fonaments.

Reconèixer els processos d’elaboració de la indústria càrnia descrivint els procediments i les tècniques associades.

Dirigit a treballadors/es de l’empresa o noves incorporacions que no tenen o tenen poc coneixement de la llengua catalana o castellana (alfabetitzats en llengua romànica) i amb baix coneixement en àmbits funcionals relatius a la indústria alimentària.