Benestar animal durant el sacrifici per a personal encarregat d’escorxadors
Data d'inici
a convenir
Durada
20 hores
Format
presencial
Bonificable
Benestar animal durant el sacrifici per a personal encarregat d’escorxadors
Data d'inici
a convenir
Durada
20 hores
Format
presencial

Bonificable
Formació general i específica sobre benestar animal a l’escorxador, que permet, alhora, obtenir l’acreditació que exigeix la normativa vigent per a personal encarregat d’escorxadors.
Personal encarregat d’escorxadors d’animals.
El programa té una durada de 20 hores lectives amb els següents mòduls formatius:
-
Bloc teòric 1. Coneixement dels animals.
-
Bloc teòric 2. Aspectes socials del benestar animal. El benestar animal a la UE.
-
Bloc teòric 3. El benestar animal a la pràctica diària.
-
Bloc teòric 4. El benestar animal durant el sacrifici en escorxadors de l’espècie en qüestió.
-
Bloc pràctic.
No existeix cap requisit de formació específic per accedir-hi.
Formació general i específica sobre benestar animal a l’escorxador, que permet, alhora, obtenir l’acreditació que exigeix la normativa vigent per a personal encarregat d’escorxadors.
Personal encarregat d’escorxadors d’animals.
El programa té una durada de 20 hores lectives amb els següents mòduls formatius:
-
Bloc teòric 1. Coneixement dels animals.
-
Bloc teòric 2. Aspectes socials del benestar animal. El benestar animal a la UE.
-
Bloc teòric 3. El benestar animal a la pràctica diària.
-
Bloc teòric 4. El benestar animal durant el sacrifici en escorxadors de l’espècie en qüestió.
-
Bloc pràctic.
No existeix cap requisit de formació específic per accedir-hi.
Demostra allò que saps fer i aconsegueix una acreditació oficial a partir de la teva experiència laboral, de serveis prestats, mitjançant una beca o voluntariat, o la teva formació no oficial.
Demostra allò que saps fer i aconsegueix una acreditació oficial a partir de la teva experiència laboral, de serveis prestats, mitjançant una beca o voluntariat, o la teva formació no oficial.
Altres formacions
Anàlisi d’aliments: assajos físics, químics i fisicoquímics
Comercialització i promoció de productes alimentaris
Conducció i control d’un procés d’elaboració
Indústria derivada de fruites i hortalisses
Indústria de la llet i productes làctics
Altres formacions

Assegurar la qualitat i la seguretat alimentària a través de la presa i preparació de mostres, l'aplicació d'anàlisis instrumentals en aliments i l'elaboració d'informes tècnics per al control del producte i del procés.

Assegurar la qualitat i la seguretat alimentària mitjançant la realització de mostrejos, l'aplicació de tècniques analítiques fisicoquímiques i l'elaboració d'informes tècnics per al control del producte i del procés.

Gestionar de manera eficient el cicle logístic complet, des de l'aprovisionament fins a l'emmagatzematge i la distribució, assegurant la qualitat del producte final.

Gestionar i comercialitzar productes i matèries primeres en l’àmbit alimentari, aplicant tècniques de negociació, promoció i publicitat, i utilitzant eficientment les tecnologies de la informació i comunicació.

Analitzar i aplicar metodologies innovadores en l’elaboració d’aliments, caracteritzant processos tecnològics específics per augmentar la vida útil, adaptar els productes a nous segments de mercat i desenvolupar aliments funcionals amb beneficis per a la salut.

Regular els sistemes de control dels processos productius reconeixent-ne els components i els fonaments tecnològics.

Conduir l’elaboració d’un producte alimentari de la indústria alimentària, descrivint les activitats de producció, els materials i les necessitats dels equips i dels sistemes automàtics de procés.

Desenvolupar habilitats comunicatives orals i escrites en llengua estàndard, comprenent i interpretant informació professional, acadèmica i quotidiana, i emetent missatges adequats al context i al registre lingüístic.

Reconèixer els processos d'elaboració de conserves i/o sucs vegetals descrivint els procediments i tècniques associades.

Desenvolupa els processos d'elaboració de llets de consum i de productes lactis caracteritzant els seus fonaments tecnològics.