Skip to content
Avada Catering Services
  • Inici
  • KREAS
    Què és Kreas
    Blog de notícies
    • Què és KREAS
      Què és Kreas
      Blog de notícies
    • Històries de KREAS
  • Serveis
    A les persones
    A les empreses
    Als centres educatius
    • Serveis a les persones
    • Serveis a les empreses
    • Serveis als centres educatius
  • Formació
    Cicles Formatius de Grau
    Specialty Items Menu
    Consultar oferta
    Certificats professionals
    Classic Experience Menu
    Consultar oferta
    Formació contínua
    Royal Catering Menu
    Consultar oferta
    • Cicles Formatius de Grau
    • Certificats professionals
    • Formació contínua per a empreses
  • R+D+I
  • Altres
    Avís legal, protecció de dades i política de privacitat
    Com arribar a Olot
    Convivència al centre KREAS
    Mobilitat internacional
    Portal de Transparència
    Política de qualitat
    Treballa amb nosaltres
    Viure a Olot?
    • Avís legal, protecció de dades i política de privacitat
    • Com arribar a Olot
    • Convivència al centre KREAS
    • Mobilitat internacional
    • Portal de Transparència
    • Política de qualitat
    • Treballa amb nosaltres
    • Viure a Olot?
  • Contacte
  • Català
    • Español
    • English
Campus virtual

Biotecnologia

  • Aplicacions biotecnològiques en la indústria alimentària
    Gallery
    Tags: Biotecnologia|

    Aplicacions biotecnològiques en la indústria alimentària

    Descriure les aplicacions de la biotecnologia en la indústria alimentària identificant els microorganismes i els processos involucrats.

  • Bioreactors i biosensors en la biotecnologia alimentària
    Gallery
    Tags: Biotecnologia|

    Bioreactors i biosensors en la biotecnologia alimentària

    Caracteritzar bioreactors i reconèixer biosensors i altres aplicacions biotecnològiques, valorant-ne el potencial per a assegurar la qualitat dels aliments en la indústria alimentària.

  • Bioquímica i microbiologia en la biotecnologia alimentària
    Gallery
    Tags: Biotecnologia|

    Bioquímica i microbiologia en la biotecnologia alimentària

    Reconèixer i analitzar els processos d'elaboració d'altres productes alimentaris i els fonaments de la microbiologia, relacionant-los amb la seva aplicació tecnològica en la indústria alimentària.

Avada Caterer Logo

Les nostres xarxes socials

Contacta’ns

Carrer Joan Pere Fontanella, 3. 17800, Olot

Et podem ajudar? Truca’ns!

972 26 07 14

O envia’ns un correu electrònic.

info@kreas.cat

© Kreas 2018 - 2025 | Tots els drets reservats

Page load link
Go to Top