KREAS acull un curs sobre comerç exterior per a les empreses alimentaries en el marc de la universitat d’estiu de la UVic – UCC
Concretament s’ha celebrat el 2 i 3 de juny, sota el títol Normativa i legislació sanitària per a l’exportació de productes carnis, i s’ha centrat en països com EUA, Canadà i Mèxic, molt interessants per a les empreses exportadores càrnies catalanes.
En aquesta línia FECIC preveu també una segona formació el 26 i 27 de juny sota la mateixa denominació centrada amb les exportacions a Àsia Oriental, amb especial èmfasi en països com Xina, Japó i Corea del Sud.
El temari d’aquestes accions formatives inclou estudis de mercat dels diferents països, els requisits sanitaris i la normativa sobre seguretat alimentària, etiquetatge i qualitat i traçabilitat dels productes, la legislació medi ambiental i els requisits per a l’exportació, ja sigui per a l’homologació de la planta com dels tràmits documentals que es necessiten.
Més informació i inscripcions a formacio@fundacio.org