Skip to content
Avada Catering Services
  • Inici
  • KREAS
    Què és Kreas
    Blog de notícies
    • Què és KREAS
      Què és Kreas
      Blog de notícies
    • Històries de KREAS
  • Serveis
    A les persones
    A les empreses
    Als centres educatius
    • Serveis a les persones
    • Serveis a les empreses
    • Serveis als centres educatius
  • Formació
    Cicles Formatius de Grau
    Specialty Items Menu
    Consultar oferta
    Certificats professionals
    Classic Experience Menu
    Consultar oferta
    Formació contínua
    Royal Catering Menu
    Consultar oferta
    • Cicles Formatius de Grau
    • Certificats professionals
    • Formació contínua per a empreses
  • R+D+I
  • Altres
    Avís legal, protecció de dades i política de privacitat
    Com arribar a Olot
    Convivència al centre KREAS
    Mobilitat internacional
    Portal de Transparència
    Política de qualitat
    Treballa amb nosaltres
    Viure a Olot?
    • Avís legal, protecció de dades i política de privacitat
    • Com arribar a Olot
    • Convivència al centre KREAS
    • Mobilitat internacional
    • Portal de Transparència
    • Política de qualitat
    • Treballa amb nosaltres
    • Viure a Olot?
  • Contacte
  • Català
    • Español
    • English
Campus virtual
Avada Catering Services
  • Inici
  • KREAS
    Què és Kreas
    Blog de notícies
    • Què és KREAS
      Què és Kreas
      Blog de notícies
    • Històries de KREAS
  • Serveis
    A les persones
    A les empreses
    Als centres educatius
    • Serveis a les persones
    • Serveis a les empreses
    • Serveis als centres educatius
  • Formació
    Cicles Formatius de Grau
    Specialty Items Menu
    Consultar oferta
    Certificats professionals
    Classic Experience Menu
    Consultar oferta
    Formació contínua
    Royal Catering Menu
    Consultar oferta
    • Cicles Formatius de Grau
    • Certificats professionals
    • Formació contínua per a empreses
  • R+D+I
  • Altres
    Avís legal, protecció de dades i política de privacitat
    Com arribar a Olot
    Convivència al centre KREAS
    Mobilitat internacional
    Portal de Transparència
    Política de qualitat
    Treballa amb nosaltres
    Viure a Olot?
    • Avís legal, protecció de dades i política de privacitat
    • Com arribar a Olot
    • Convivència al centre KREAS
    • Mobilitat internacional
    • Portal de Transparència
    • Política de qualitat
    • Treballa amb nosaltres
    • Viure a Olot?
  • Contacte
  • Català
    • Español
    • English
Avada Catering Services
  • Inici
  • KREAS
    Què és Kreas
    Blog de notícies
    • Què és KREAS
      Què és Kreas
      Blog de notícies
    • Històries de KREAS
  • Serveis
    A les persones
    A les empreses
    Als centres educatius
    • Serveis a les persones
    • Serveis a les empreses
    • Serveis als centres educatius
  • Formació
    Cicles Formatius de Grau
    Specialty Items Menu
    Consultar oferta
    Certificats professionals
    Classic Experience Menu
    Consultar oferta
    Formació contínua
    Royal Catering Menu
    Consultar oferta
    • Cicles Formatius de Grau
    • Certificats professionals
    • Formació contínua per a empreses
  • R+D+I
  • Altres
    Avís legal, protecció de dades i política de privacitat
    Com arribar a Olot
    Convivència al centre KREAS
    Mobilitat internacional
    Portal de Transparència
    Política de qualitat
    Treballa amb nosaltres
    Viure a Olot?
    • Avís legal, protecció de dades i política de privacitat
    • Com arribar a Olot
    • Convivència al centre KREAS
    • Mobilitat internacional
    • Portal de Transparència
    • Política de qualitat
    • Treballa amb nosaltres
    • Viure a Olot?
  • Contacte
  • Català
    • Español
    • English

Cursos tancats

Cursos tancats

  • Anàlisi instrumental d’aliments
    Gallery
    Tags: Cursos tancats, Qualitat, Seguretat alimentària|

    Anàlisi instrumental d’aliments

    Assegurar la qualitat i la seguretat alimentària a través de la presa i preparació de mostres, l'aplicació d'anàlisis instrumentals en aliments i l'elaboració d'informes tècnics per al control del producte i del procés.

  • Anàlisi d’aliments: assajos físics, químics i fisicoquímics
    Gallery
    Tags: Cursos tancats, Qualitat, Seguretat alimentària|

    Anàlisi d’aliments: assajos físics, químics i fisicoquímics

    Assegurar la qualitat i la seguretat alimentària mitjançant la realització de mostrejos, l'aplicació de tècniques analítiques fisicoquímiques i l'elaboració d'informes tècnics per al control del producte i del procés.

  • Logística
    Gallery
    Tags: Cursos tancats, Distribució|

    Logística

    Gestionar de manera eficient el cicle logístic complet, des de l'aprovisionament fins a l'emmagatzematge i la distribució, assegurant la qualitat del producte final.

  • Comercialització i promoció de productes alimentaris
    Gallery
    Tags: Cursos tancats, Distribució|

    Comercialització i promoció de productes alimentaris

    Gestionar i comercialitzar productes i matèries primeres en l’àmbit alimentari, aplicant tècniques de negociació, promoció i publicitat, i utilitzant eficientment les tecnologies de la informació i comunicació.

  • Innovació alimentària
    Gallery
    Tags: Cursos tancats, Innovació|

    Innovació alimentària

    Analitzar i aplicar metodologies innovadores en l’elaboració d’aliments, caracteritzant processos tecnològics específics per augmentar la vida útil, adaptar els productes a nous segments de mercat i desenvolupar aliments funcionals amb beneficis per a la salut.

  • Control automàtic de processos
    Gallery
    Tags: Cursos tancats, Producció|

    Control automàtic de processos

    Regular els sistemes de control dels processos productius reconeixent-ne els components i els fonaments tecnològics.

  • Conducció i control d’un procés d’elaboració
    Gallery
    Tags: Cursos tancats, Producció|

    Conducció i control d’un procés d’elaboració

    Conduir l’elaboració d’un producte alimentari de la indústria alimentària, descrivint les activitats de producció, els materials i les necessitats dels equips i dels sistemes automàtics de procés.

  • Anglès professional
    Gallery
    Tags: Cursos tancats, Idiomes|

    Anglès professional

    Desenvolupar habilitats comunicatives orals i escrites en llengua estàndard, comprenent i interpretant informació professional, acadèmica i quotidiana, i emetent missatges adequats al context i al registre lingüístic.

  • Indústria derivada de fruites i hortalisses
    Gallery
    Tags: Cursos tancats, Tecnologia alimentària|

    Indústria derivada de fruites i hortalisses

    Reconèixer els processos d'elaboració de conserves i/o sucs vegetals descrivint els procediments i tècniques associades.

  • Indústria de la llet i productes làctics
    Gallery
    Tags: Cursos tancats, Tecnologia alimentària|

    Indústria de la llet i productes làctics

    Desenvolupa els processos d'elaboració de llets de consum i de productes lactis caracteritzant els seus fonaments tecnològics.

12Següent
Avada Caterer Logo

Les nostres xarxes socials

Contacta’ns

Carrer Joan Pere Fontanella, 3. 17800, Olot

Et podem ajudar? Truca’ns!

972 26 07 14

O envia’ns un correu electrònic.

info@kreas.cat

© Kreas 2018 - 2025 | Tots els drets reservats

Avada Caterer Logo

Les nostres xarxes socials

Contacta’ns

Carrer Joan Pere Fontanella, 3. 17800, Olot

Et podem ajudar? Truca’ns!

972 26 07 14

O envia’ns un correu electrònic.

info@kreas.cat

© Kreas 2018 - 2025 | Tots els drets reservats

Page load link
Gestionar el consentiment

A la Fundació Kreas, valorem la teva privacitat. Usem galetes per a assegurar el correcte funcionament de la nostra web i oferir-te una experiència òptima. Pots gestionar les teves preferències o acceptar-les totes.

Necessàries Sempre actiu
Aquestes galetes són indispensables per al funcionament bàsic de la nostra web i perquè puguis navegar per ella de manera segura. Permeten funcions essencials com l'accés a àrees protegides, la gestió de sessions o recordar les teves preferències de privacitat. No es poden desactivar, ja que sense elles el lloc no funcionaria correctament.
Preferències
L'emmagatzematge tècnic o l'accés és necessari amb la finalitat legítima d'emmagatzemar preferències que no siguin sol·licitades pel subscriptor o usuari.
Estadístiques
Les galetes estadístiques ens ajuden a entendre com interactues amb la nostra web, proporcionant-nos informació anònima sobre les visites, les pàgines més populars o el temps de permanència. Aquesta informació ens permet millorar l'estructura i el contingut de la web per a oferir-te una millor experiència de navegació i optimitzar els nostres serveis educatius. El teu consentiment per a aquestes galetes és voluntari. The technical storage or access that is used exclusively for anonymous statistical purposes. Without a subpoena, voluntary compliance on the part of your Internet Service Provider, or additional records from a third party, information stored or retrieved for this purpose alone cannot usually be used to identify you.
Màrqueting o de tercers
Les galetes de màrqueting ens permeten mostrar-te contingut més rellevant sobre els nostres programes, cursos o esdeveniments, tant dins com fora de la nostra web. També poden usar-se per a integrar funcionalitats de xarxes socials (com a vídeos de YouTube o publicacions de Facebook) que milloren la teva interacció amb la nostra presència en línia. En acceptar-les, ens ajudes a difondre millor la nostra oferta educativa. El teu consentiment per a aquestes galetes és voluntari.
Gestiona les opcions Gestiona els serveis Gestiona {vendor_count} proveïdors Llegeix més sobre aquests propòsits
Veure preferències
{title} {title} {title}
Go to Top