Garantir la seguretat alimentària i la qualitat higienico-sanitària dels aliments mitjançant la implementació i supervisió de bones pràctiques, la gestió de sistemes d'autocontrol com l'APPCC i l'aplicació d'estàndards de seguretat alimentària.
Assegurar la qualitat i la seguretat alimentària a través de la presa i preparació de mostres, l'aplicació d'anàlisis instrumentals en aliments i l'elaboració d'informes tècnics per al control del producte i del procés.
Assegurar la qualitat i la seguretat alimentària mitjançant la realització de mostrejos, l'aplicació de tècniques analítiques fisicoquímiques i l'elaboració d'informes tècnics per al control del producte i del procés.
Gestionar i comercialitzar productes i matèries primeres en l’àmbit alimentari, aplicant tècniques de negociació, promoció i publicitat, i utilitzant eficientment les tecnologies de la informació i comunicació.
Conduir l’elaboració d’un producte alimentari de la indústria alimentària, descrivint les activitats de producció, els materials i les necessitats dels equips i dels sistemes automàtics de procés.
Reconèixer els processos d'elaboració de conserves i/o sucs vegetals descrivint els procediments i tècniques associades.
Desenvolupa els processos d'elaboració de llets de consum i de productes lactis caracteritzant els seus fonaments tecnològics.
Reconeix els processos d’elaboració d'altres productes alimentaris descrivint els seus fonaments tecnològics.
Caracteritzar els processos d’elaboració de productes derivats de la pesca i aqüicultura descrivint els seus fonaments.