Reconèixer els processos d'elaboració de conserves i/o sucs vegetals descrivint els procediments i tècniques associades.
Desenvolupa els processos d'elaboració de llets de consum i de productes lactis caracteritzant els seus fonaments tecnològics.
Reconeix els processos d’elaboració d'altres productes alimentaris descrivint els seus fonaments tecnològics.
Caracteritzar els processos d’elaboració de productes derivats de la pesca i aqüicultura descrivint els seus fonaments.
Reconèixer els processos d’elaboració de la indústria càrnia descrivint els procediments i les tècniques associades.
Descriure les aplicacions de la biotecnologia en la indústria alimentària identificant els microorganismes i els processos involucrats.
Caracteritzar bioreactors i reconèixer biosensors i altres aplicacions biotecnològiques, valorant-ne el potencial per a assegurar la qualitat dels aliments en la indústria alimentària.
Reconèixer i analitzar els processos d'elaboració d'altres productes alimentaris i els fonaments de la microbiologia, relacionant-los amb la seva aplicació tecnològica en la indústria alimentària.
Organitzar l’envasament i embalatge dels productes elaborats, justificant-ne les tècniques i els equips seleccionats.
Supervisar els tractaments d’assecatge i de concentració dels productes alimentaris reconeixent-ne els mètodes i els paràmetres de control.