[escoles2]

KREAS amb els centres educatius

El serveis que KREAS ofereix als centres educatius són accions dirigides, principalment, a posar en valor el sector agroaliamentari i les seves sortides professionals entre els alumnes, docents i orientadors.

 

Tallers divulgatius
 

Els tallers divulgatius tenen per objectiu principal posar en valor el sector i despertar vocacions entre els estudiants dels instituts i centres formatius. Els tallers volen apropar la indústria agroalimentària als joves d’una manera dinàmica, educativa i divertida.

Tots els nostres tallers estan estructurats en una part teòrica i una part pràctica. Són multinivell (adaptats als continguts curriculars que es treballen a ESO, Batxillerat i Cicles Formatius), ajustats a les necessitats d’horari pactades i sense cap cost econòmic pel centre educatiu. Estan pensats per grups d’uns 20 alumnes.

Consulteu el taller que més us agradi i reserveu-lo clicant sobre la imatge!

 

blat Els cereals

Ens aproparem al coneixement de diferents tipus de cereals, les seves característiques i la seva estructura.

proteïnes  
Les proteïnes

Complementar els coneixements adquirits a les matèries de biologia i química en relació a l’estudi de les proteïnes.

fruites Les fruites

Conèixer les propietats bioquímiques i morfològiques de la fruita, alhora que n’incentivem el seu consum.

olors Les olors

Diferenciar els compostos químics que aporten la coloració als diversos aliments. I relacionar les olors amb els colors i aspectes nutricionals vinculats als aliments.

sensorial Anàlisi sensorial

Ser capaç d’analitzar, diferenciar i ordenar els aliments segons diferents característiques organolèptiques. I aprendre a realitzar un tast de producte.

vides exemplars Vides exemplars

Estudiar el procés d’elaboració d’un aliment amb perspectiva històrica, explicat per una persona que en el passat n’ha fet la seva professió. Intercanvi generacional.

Jocs a l’aula: Qui hi ha darrera del que mengem?

És un joc per equips, on cada un dels participant agafa un dels rols professionals que es poden trobar en la indústria alimentària. Mitjançant un taulell de joc, preguntes i diferents dinàmiques de grup, els participants van coneixent el procés d’elaboració d’un producte, quines funcions tenen els professionals de la indústria i la importància de cadascun d’ells per garantir l’èxit final.

Si hi esteu interessats, ens podeu contactar mitjançant el correu info@kreas.cat

Xerrades d’orientació

xerradesLes xerrades d’orientació laboral volen donar a conèixer els sector agroalimentari i les nombroses sortides professionals que aquest ofereix. La sessió és multinivell, s’adapta als diferents nivells educatius dels alumnes, i també es pot dirigir només als professor i orientadors dels centres.

Si hi esteu interessats, ens podeu contactar mitjançant el correu info@kreas.cat

 

Organització de visites a empreses agroalimentàries

empresa

S’ofereix la possibilitat de fer una visita guiada a una indústria alimentària amb l’objectiu de donar a conèixer als alumnes la indústria de l’alimentació a nivell de producte i d’organització de la producció, gestió de la qualitat i ambiental, manteniment electromecànic i comercialització.

Si hi esteu interessats, ens podeu contactar mitjançant el correu info@kreas.cat