Descriure les aplicacions de la biotecnologia en la indústria alimentària identificant els microorganismes i els processos involucrats.
Caracteritzar bioreactors i reconèixer biosensors i altres aplicacions biotecnològiques, valorant-ne el potencial per a assegurar la qualitat dels aliments en la indústria alimentària.
Reconèixer i analitzar els processos d'elaboració d'altres productes alimentaris i els fonaments de la microbiologia, relacionant-los amb la seva aplicació tecnològica en la indústria alimentària.
Organitzar l’envasament i embalatge dels productes elaborats, justificant-ne les tècniques i els equips seleccionats.
Supervisar els tractaments d’assecatge i de concentració dels productes alimentaris reconeixent-ne els mètodes i els paràmetres de control.
Conduir i aplicar tractaments de conservació per calor i baixes temperatures, descrivint-ne els fonaments, paràmetres de control, tècniques i equips de processament.
Organitzar i elaborar productes alimentaris, justificant les operacions i equips seleccionats per al condicionament, preparació, transformació i conservació de les matèries primeres.
Caracteritzar els processos d'elaboració de derivats de cereals i de dolços justificant les operacions de procés i la seva seqüenciació.
Supervisa la producció d’una unitat productiva i calcula els costos associats, analitzant els mètodes de control del procés i aplicant la metodologia adequada per a la determinació de costos.
Descobrir com liderar amb èxit equips de treball en unitats de producció, identificant els sistemes eficaços d'assignació de tasques, la formació d'equips i el potencial de cada persona. Aprofundir en les habilitats de coordinació per assegurar un rendiment òptim i un ambient de treball excepcional.