Centre integrat de formació i treball
La formació contínua de Kreas és l’eina que proporciona als treballadors l’adaptació i la millora de les seves competències per mantenir la competitivitat de les empreses.
Ens trobem davant d’un entorn empresarial molt competitiu i canviant que provoca que les empreses s’hagin d’adaptar contínuament a canvis tecnològics, organitzatius, globalització dels mercats i evolució dels productes que generen la necessitat de formació permanent del personal de les empreses.
Kreas disposa d’una oferta de formació fixa, però també ofereix formació a mida per a les empreses segons les seves necessitats.
La formació contínua Kreas es caracteritza per:
- La seva gran flexibilitat.
- No estar subjecta a cap regulació administrativa.
- Ajustar-se a les necessitats de l’empresa.
- L’aval d’un centre de formació de qualitat amb àmplia expertesa en l’àmbit.
Ens trobem davant d’un entorn empresarial molt competitiu i canviant que provoca que les empreses s’hagin d’adaptar contínuament a canvis tecnològics, organitzatius, globalització dels mercats i evolució dels productes que generen la necessitat de formació permanent del personal de les empreses.
Kreas disposa d’una oferta de formació fixa, però també ofereix formació a mida per a les empreses segons les seves necessitats.
La formació contínua Kreas es caracteritza per:
- La seva gran flexibilitat.
- No estar subjecta a cap regulació administrativa.
- Ajustar-se a les necessitats de l’empresa.
- L’aval d’un centre de formació de qualitat amb àmplia expertesa en l’àmbit.
Centre integrat de formació i treball
La formació contínua de Kreas és l’eina que proporciona als treballadors l’adaptació i la millora de les seves competències per mantenir la competitivitat de les empreses.
Llistat de cursos oberts
Llistat de cursos oberts
Dirigit a treballadors/es de l’empresa o noves incorporacions que no tenen o tenen poc coneixement de la llengua catalana o castellana (alfabetitzats en llengua romànica) i amb baix coneixement en àmbits funcionals relatius a la indústria alimentària.
100% Bonificable
Actualitzar i millorar les habilitats i coneixements dels treballadors/es. Aquesta formació es planteja no només com a requeriment per a superar les diferents auditories sinó com a una eina real de què disposa l’empresa per a traslladar informació destacada (novetats, disconformitats, dades de sinistralitat) i millora contínua.
100% Bonificable
Qualsevol treballador que s’incorpori a l’empresa necessita una benvinguda inicial que el guiarà en la seva incorporació, l’integrarà en la cultura de l’empresa i el formarà en aquells aspectes clau de la indústria alimentària.
100% Bonificable
Formació general i específica sobre benestar animal a l’escorxador, que permet, alhora, obtenir l’acreditació que exigeix la normativa vigent per a personal encarregat d’escorxadors.
Bonificable
Formació específica i homologada per a personal d’escorxadors sobre el benestar animal durant el procés de sacrifici de les diferents espècies.
Bonificable
L'objectiu general de la formació és el de complir amb els requisits exigits en quan a formació del personal que participi en l’anàlisi de mostres per a la detecció de triquines segons el Reglament d’Execució (UE) 2015/1375 i les seves modificacions.
Bonificable
Reconèixer els processos d’elaboració de la indústria càrnia descrivint els procediments i les tècniques associades.
100% Bonificable
Descriure les aplicacions de la biotecnologia en la indústria alimentària identificant els microorganismes i els processos involucrats.
100% Bonificable
Caracteritzar bioreactors i reconèixer biosensors i altres aplicacions biotecnològiques, valorant-ne el potencial per a assegurar la qualitat dels aliments en la indústria alimentària.
100% Bonificable
Reconèixer i analitzar els processos d'elaboració d'altres productes alimentaris i els fonaments de la microbiologia, relacionant-los amb la seva aplicació tecnològica en la indústria alimentària.
100% Bonificable
Organitzar l’envasament i embalatge dels productes elaborats, justificant-ne les tècniques i els equips seleccionats.
100% Bonificable
Supervisar els tractaments d’assecatge i de concentració dels productes alimentaris reconeixent-ne els mètodes i els paràmetres de control.
100% Bonificable
Conduir i aplicar tractaments de conservació per calor i baixes temperatures, descrivint-ne els fonaments, paràmetres de control, tècniques i equips de processament.
100% Bonificable
Organitzar i elaborar productes alimentaris, justificant les operacions i equips seleccionats per al condicionament, preparació, transformació i conservació de les matèries primeres.
100% Bonificable
Caracteritzar els processos d'elaboració de derivats de cereals i de dolços justificant les operacions de procés i la seva seqüenciació.
100% Bonificable
Supervisa la producció d’una unitat productiva i calcula els costos associats, analitzant els mètodes de control del procés i aplicant la metodologia adequada per a la determinació de costos.
100% Bonificable
Descobrir com liderar amb èxit equips de treball en unitats de producció, identificant els sistemes eficaços d'assignació de tasques, la formació d'equips i el potencial de cada persona. Aprofundir en les habilitats de coordinació per assegurar un rendiment òptim i un ambient de treball excepcional.
100% Bonificable
Desenvolupar i optimitzar els programes de producció per a una unitat productiva, analitzant detalladament la informació clau sobre el procés i el producte, per a garantir una producció eficient i de qualitat.
100% Bonificable
Cursos tancats fins a pròxima convocatòria
Reconèixer els processos d’elaboració de la indústria càrnia descrivint els procediments i les tècniques associades.
100% Bonificable
Descriure les aplicacions de la biotecnologia en la indústria alimentària identificant els microorganismes i els processos involucrats.
100% Bonificable
Caracteritzar bioreactors i reconèixer biosensors i altres aplicacions biotecnològiques, valorant-ne el potencial per a assegurar la qualitat dels aliments en la indústria alimentària.
100% Bonificable
Reconèixer i analitzar els processos d'elaboració d'altres productes alimentaris i els fonaments de la microbiologia, relacionant-los amb la seva aplicació tecnològica en la indústria alimentària.
100% Bonificable
Organitzar l’envasament i embalatge dels productes elaborats, justificant-ne les tècniques i els equips seleccionats.
100% Bonificable
Supervisar els tractaments d’assecatge i de concentració dels productes alimentaris reconeixent-ne els mètodes i els paràmetres de control.
100% Bonificable
Conduir i aplicar tractaments de conservació per calor i baixes temperatures, descrivint-ne els fonaments, paràmetres de control, tècniques i equips de processament.
100% Bonificable
Organitzar i elaborar productes alimentaris, justificant les operacions i equips seleccionats per al condicionament, preparació, transformació i conservació de les matèries primeres.
100% Bonificable
Caracteritzar els processos d'elaboració de derivats de cereals i de dolços justificant les operacions de procés i la seva seqüenciació.
100% Bonificable
Supervisa la producció d’una unitat productiva i calcula els costos associats, analitzant els mètodes de control del procés i aplicant la metodologia adequada per a la determinació de costos.
100% Bonificable
Descobrir com liderar amb èxit equips de treball en unitats de producció, identificant els sistemes eficaços d'assignació de tasques, la formació d'equips i el potencial de cada persona. Aprofundir en les habilitats de coordinació per assegurar un rendiment òptim i un ambient de treball excepcional.
100% Bonificable
Desenvolupar i optimitzar els programes de producció per a una unitat productiva, analitzant detalladament la informació clau sobre el procés i el producte, per a garantir una producció eficient i de qualitat.
100% Bonificable
Dirigit a treballadors/es de l’empresa o noves incorporacions que no tenen o tenen poc coneixement de la llengua catalana o castellana (alfabetitzats en llengua romànica) i amb baix coneixement en àmbits funcionals relatius a la indústria alimentària.
100% Bonificable
Actualitzar i millorar les habilitats i coneixements dels treballadors/es. Aquesta formació es planteja no només com a requeriment per a superar les diferents auditories sinó com a una eina real de què disposa l’empresa per a traslladar informació destacada (novetats, disconformitats, dades de sinistralitat) i millora contínua.
100% Bonificable
Qualsevol treballador que s’incorpori a l’empresa necessita una benvinguda inicial que el guiarà en la seva incorporació, l’integrarà en la cultura de l’empresa i el formarà en aquells aspectes clau de la indústria alimentària.
100% Bonificable
Formació general i específica sobre benestar animal a l’escorxador, que permet, alhora, obtenir l’acreditació que exigeix la normativa vigent per a personal encarregat d’escorxadors.
Bonificable
Formació específica i homologada per a personal d’escorxadors sobre el benestar animal durant el procés de sacrifici de les diferents espècies.
Bonificable
L'objectiu general de la formació és el de complir amb els requisits exigits en quan a formació del personal que participi en l’anàlisi de mostres per a la detecció de triquines segons el Reglament d’Execució (UE) 2015/1375 i les seves modificacions.
Bonificable

Conducció i control d’un procés d’elaboració
Conduir l’elaboració d’un producte alimentari de la indústria alimentària, descrivint les activitats de producció, els materials i les necessitats dels equips i dels sistemes automàtics de procés.
–100% bonificable

Innovació alimentària
Analitzar i aplicar metodologies innovadores en l’elaboració d’aliments, caracteritzant processos tecnològics específics per augmentar la vida útil, adaptar els productes a nous segments de mercat i desenvolupar aliments funcionals amb beneficis per a la salut.
–100% bonificable

Tecnologia alimentària. Indústria dels derivats de la pesca i de l’aqüicultura
Caracteritzar els processos d’elaboració de productes derivats de la pesca i aqüicultura descrivint els seus fonaments.
–100% bonificable

Comercialització i promoció de productes alimentaris
Gestionar i comercialitzar productes i matèries primeres en l’àmbit alimentari, aplicant tècniques de negociació, promoció i publicitat, i utilitzant eficientment les tecnologies de la informació i comunicació.
–100% bonificable

Anàlisi d’aliments. Assajos físics i fisicoquímics
Realitzar el mostreig i la preparació de la mostra relacionant-los amb les determinacions analítiques que es realitzaran.
–100% bonificable

Anàlisis instrumental de aliments
Realitzar anàlisis instrumentals en productes alimentaris justificant la tècnica seleccionada.
–100% bonificable

Tècniques d’anàlisis físics i químics en aliments
Aplicar tècniques d’anàlisis físiques i químics en aliments, descrivint els seus fonaments.
–100% bonificable

Anglès professional
Desenvolupar habilitats comunicatives orals i escrites en llengua estàndard, comprenent i interpretant informació professional, acadèmica i quotidiana, i emetent missatges adequats al context i al registre lingüístic. Redactar documents efectius i aplicar actituds professionals adaptades a les relacions culturals del país de la llengua estrangera.
–100% bonificable

Tecnologia alimentària. Altres productes alimentosos
Reconeix els processos d’elaboració d’altres productes alimentaris descrivint els seus fonaments tecnològics.
–100% bonificable

Composició centesimal
Determinar la composició centesimal dels aliments aplicant tècniques d’anàlisi química i elaborant informes tècnics que relacionin els resultats amb el control del producte i del procés productiu.
–100% bonificable

Tecnologia alimentària. Indústria de la llet i productes làctics
Desenvolupa els processos d’elaboració de llets de consum i de productes lactis caracteritzant els seus fonaments tecnològics.
–100% bonificable

Tecnologia alimentària. Indústria derivada de fruites i hortalisses
Reconèixer els processos d’elaboració de conserves i/o sucs vegetals descrivint els procediments i tècniques associades.